Müge Anlı vitrindeki çorapları görünce şoke oldu: İğrenç ötesi

Düzenleyen:
Müge Anlı vitrindeki çorapları görünce şoke oldu: İğrenç ötesi

MAGAZİN Haberleri

41 yaşındaki Ebru Fidan, video paylaşım programı TikTok'ta tanıştığı Ramazan Aydın tarafından 120 bin TL dolandırıldığını iddia ederek Müge Anlı’ya konuk oldu. Nikah tarihinden bir gün önce terk edilen Fidan, gelinlikle çıktığı programda ünlü sunucudan yardım istedi. Ebru Fidan’ın evinin ekranlara getirildiği görüntülerde bir detay Müge Anlı’yı adeta şoke etti. Anlı görüntüleri izlerken ‘İğrenç ötesi’ diyerek tepki gösterdi.

Sevgilisi tarafından dolandırıldığını öne süren TikTok fenomeni Ebru Fidan, Müge Anlı’nın programına katıldı. 41 yaşında bir çocuk annesi kadın, 5 Ocak'ta tanışıp bir ayda evlenme kararı aldığı sevgilisi Ramazan Aydın tarafından 120 bin lira dolandırıldığını öne sürerek programa başvurdu. Ebru Fidan, iddiasına göre babasına ait evi satarak düğün masrafları için harcadı.

Müge Anlı vitrindeki çorapları görünce şoke oldu: İğrenç ötesiSevgilisi tarafından dolandırılan Ebru Fidan gelinliğine sarılarak ağladı.

CANLI YAYINDA SİTEM ETTİ

Video paylaşım platformu TikTok'ta konuşup güvendiği Ramazan Aydın ile tanışıp birliktelik yaşamaya başlayan Ebru Fidan, iddiasına göre sevgilisi ne derse inandı. Babasından kalan evi satan Fidan düğün hazırlıkları yaptı, sevgilisinin istediği her şeyi önüne serdi. Genç kadın, canlı yayında gelinliğine sarılarak, "Benim suçum, günahım ne? Neden beni böyle ortada bıraktın? Nikah yapma bahanesiyle evime göz koydun" diyerek sevgilisine sitem etti.

Müge Anlı vitrindeki çorapları görünce şoke oldu: İğrenç ötesi

MÜGE ANLI: “İĞRENÇ ÖTESİ”

Bugünkü programda ise Müge Anlı, Ebru Fidan’ın evine konuk oldu. Fidan’ın yaşadığı evden görüntüler ekrana gelirken, ‘çorap’ detayı ünlü sunucunun gözünden kaçmadı. Fidan’ın evinin vitrininde sevgilisi Ramazan Aydın’ın çoraplarını gören Müge Anlı şoke oldu.

Müge Anlı vitrindeki çorapları görünce şoke oldu: İğrenç ötesi

“O kadar bant izledim, böylesini görmedim” diyen Anlı, “İğrenç ötesi… Prens Harry olsa o günden sonra daha eve gelmemeli. Her erkek de çorapları sağa sola atmıyor, kusura bakmayın” şeklinde tepki gösterdi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...