Müge Anlı Sultanahmet’e gitti: Tanınmamak için adeta kılık değiştirdi

Düzenleyen:
Müge Anlı Sultanahmet’e gitti: Tanınmamak için adeta kılık değiştirdi

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı, dünkü programından sonra Sultanahmet’e gitti. Anlı’nın tanınmamak için başörtüsü, gözlük ve maske takarak kendisini kamufle etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, dünkü canlı yayınından sonra arkadaşlarıyla birlikte soluğu Sultanahmet’te aldı. Instagram'a kısa süre önce katılan ve ara sıra günlük hayatından anları paylaşan ünlü sunucu dünkü paylaşımıyla gündem oldu.

GÖRENLER TANIYAMADI

Ramazan ayından dolayı programını bitirdikten sonra Sultanahmet’e giden Anlı, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. “Ramazan'da Sultanahmet'i bir başka seviyorum” diyerek arkadaşlarıyla fotoğrafını paylaşan Müge Anlı'yı görenler tanıyamadı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEMEYİNCE…

Instagram’da 2,2 milyon takipçisi bulunan Müge Anlı, Sultanahmet'i gezerken hayranlarıyla fotoğraf çektirmemek için ilginç bir yönteme başvurdu. Ünlü sunucu gözlük ve başörtüsü takarak kendisini kamufle etti. Anlı’nın o halini arkadaşı “Fotoğraf çektirmek istemeyince, görünmez olan bir arkadaşınız var mı? Benim var” paylaştı.

Müge Anlı Sultanahmet’e gitti: Tanınmamak için adeta kılık değiştirdiMüge Anlı, Sultanahmet'i karış karış gezdi

MÜGE ANLI NEREDE?

Müge Anlı ise fotoğrafı kendi hesabından paylaşarak arkadaşına “Aşk olsun hem korona var hem de dua ediyoruz. Dikkatimizin dağılmaması gerekiyor” şeklinde karşılık verdi. Fotoğrafa bakanlar ünlü sunucuyu bulmakta güçlük çekerek “Müge Anlı nerede?” şeklinde yorumlar yaptı.

Müge Anlı Sultanahmet’e gitti: Tanınmamak için adeta kılık değiştirdiÜnlü sunucu tanınmamak için ilginç bir yönteme başvurdu


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...