Minik Baha maskot oldu!

Minik Baha maskot oldu!

MAGAZİN Haberleri

Türkiye'nin bu seneki yeteneğinin belli olacağı büyük finale iki bölüm kala, Star TV'deki "Yetenek Sizsiniz Türkiye"de şaşırtıcı performanslar sergileniyor.

Türkiye'nin bu seneki yeteneğinin belli olacağı büyük finale iki bölüm kala, Star TV'deki "Yetenek Sizsiniz nbsp;Türkiye"de şaşırtıcı performanslar sergileniyor. nbsp;Baterisiyle yaşından beklenmeyecek bir performans sergileyen, salonda bulunan izleyicileri coşturan ve tavırlarıyla kahkahaya boğan 5 yaşındaki Baha Bayırlı, finale adını yazdıran isim oldu. Minik Baha, jüri üyesi Hülya Avşar ile yine eğlenceli diyaloglara imza atarken bu kez seyirciler de araya girdi. Ön sıralarda bulunan bayan izleyiciler yanlarına gelmesini isteyince Baha'dan "Gelemem gençler!" karşılığını aldı. Ancak seyircinin "O zaman alkışlamayız!" tehdidini duyunca hemen sahneden indi ve seyircilerin arasına katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...