Milletvekili seçilemeyen Mehmet Aslantuğ suskunluğunu bozdu! İşte ilk açıklama…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milletvekili seçilemeyen Mehmet Aslantuğ suskunluğunu bozdu! İşte ilk açıklama…

MAGAZİN Haberleri

14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarında Mehmet Aslantuğ'un oy oranı ve meclise girip giremediği merak konusu olmuştu. TİP Muğla'dan aday olan Aslantuğ, milletvekili seçilemedi. İşte ünlü isimden açıklama…

13. Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili sonuçları belli oldu. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş’ın teklifi üzerine Muğla'dan milletvekili adayı olan oyuncu Mehmet Aslantuğ, TBMM’ye giremedi. 

Mehmet Aslantuğ'un oy oranı, sevenleri tarafından merak ediliyordu. Arama motorlarında “Mehmet Aslantuğ seçildi mi, milletvekili oldu mu? Mehmet Aslantuğ Meclis'e girdi mi?” gibi sorular sıklıkla aranılalar listesine girdi.

Resmi olmayan sonuçlara göre; Mehmet Aslantuğ Muğla'dan milletvekili olamadı. 

Milletvekili seçilemeyen Mehmet Aslantuğ suskunluğunu bozdu! İşte ilk açıklama…

MEHMET ASLANTUĞ’DAN AÇIKLAMA…

Meclise giremeyen Mehmet Aslantuğ, suskunluğunu bozdu. Sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Kendimize açıklayacak kelimelerimiz yoksa eğer, hayatı anlamak da zorlaşıyor. Önemli olmaya değil, değerli olmaya dair yolculuk içindeyiz. Bir sınırı/sonu da yok elbette. Sanatın siperliğine itirazım vardı, gereğini yapmaya çalıştım. An itibarıyla da sanatta kendini değil, kendinde sanatı sevmeye çalışanlarla bu ömrü tamamlarım. Gönlünü, pusulasını açan herkese, tanıdığı sevdiği yerden bin selam olsun.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...