Metin Arolat’ı yıkan haber… Bir gün arayla iki büyük acı yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Metin Arolat’ı yıkan haber… Bir gün arayla iki büyük acı yaşadı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Metin Arolat zor günler geçiriyor. Arolat, peş peşe gelen ölüm haberleriyle yıkıldı, sanatçıya sevenlerinden baş sağlığı mesajları geldi.

Yaptığı şarkılarla beğeni toplayan Metin Arolat, geçtiğimiz günlerde art arda iki büyük acı yaşadı. Ünlü isim, iki amcasını bir gün arayla kaybetti. 

Metin Arolat gazeteci ve ekonomi yazarı Osman Saffet Arolat ile mimar Mehmet Neşet Arolat adlarını taşıyan iki amcasını kaybetti. Birer gün arayla amcalarını kaybeden şarkıcı, yaşadığı üzüntüyü sosyal medyadan paylaştı. 

İKİ AMCASI BİR GÜN ARAYLA VEFAT ETTİ

Duygularını Instagram hesabından dile getiren şarkıcı, “Bir gün arayla iki amcamı peş peşe uğurlamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı. Filiz Akın, Burcu Kara, Elif Karlı, Pınar Altuğ, Deniz Seki, Işın Karaca gibi birçok ünlü ismin yanı sıra, takipçileri Metin Arolat’a baş sağlığı mesajları yazdı. 

Metin Arolat’ı yıkan haber… Bir gün arayla iki büyük acı yaşadı

Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Metin Arolat, daha önce ağabeyi ve babasını arka arkaya kaybetmişti. O dönem depresyona girdiğini belirten şarkıcı, katıldığı bir programda şunları söylemişti:

“Ağabeyim öldü. Çok neşeli bir aile düşünün. Bir anda herkes, babam odada ağlıyor, kasvet evi, senelerce sürdü bu. Zaten babam da arkasından vefat etti, beyninde ur oluşmuş. Bir anda mahvoldu herkes, ben oradan kaçmak istedim. Depresyona girdim tabii ki. Ağabeyimi, babamı arka arkaya kaybettiğim dönemleri hala üstümden atamadım.  Altı ay evden çıkmadım, altı ay tıraş olmadım, duş almadım.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...