Metin Akpınar’ı ‘Bir de oğlu var’ iddiası kızdırdı… Ünlü oyuncu hemen harekete geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Metin Akpınar’ı ‘Bir de oğlu var’ iddiası kızdırdı… Ünlü oyuncu hemen harekete geçti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarının ortaya çıkmasının ardından bir de oğlunun olduğu iddia edildi. Söz konusu iddialara çok sinirlenen oyuncu vakit kaybetmeden harekete geçti.

Türk sinemasının usta oyuncusu Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu adında ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. 

Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu, Metin Akpınar’a babalık davası açarak DNA testi yapılmasını istendi. Yapılan testlerde Duygu Nebioğlu’nun biyolojik babasının Metin Akpınar olduğu kesinleşirken, Sevgi Nebioğlu’nun DNA raporları kesinleştiği ancak henüz mahkeme kararı çıkmadığı öğrenildi. 

Metin Akpınar’ı ‘Bir de oğlu var’ iddiası kızdırdı… Ünlü oyuncu hemen harekete geçti

METİN AKPINAR: ÇOCUKLARIMIN ÇEKTİĞİ ACILARDAN DOLAYI ÜZGÜNÜM

İkiz kızlarının ortaya çıkmasıyla basın açıklaması yapan Metin Akpınar, “13 Ekim 2023 günü itibariyle Duygu, benim nüfusuma geçti, hukuki işlem tamamlanınca kardeşi de geçecek. Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm. Ayrıca eşim Göksel Akpınar'ı üzdüğüm için özür diliyorum. En önemlisi anlamsız bir şekilde üzdüğüm halkımdan özür diliyorum. Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor” ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar’ı ‘Bir de oğlu var’ iddiası kızdırdı… Ünlü oyuncu hemen harekete geçti

‘1984 DOĞUMLU BİR OĞLU VAR’ İDDİASI

Magazin camiasının ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yıllar sonra iki kızı olduğu öğrenilen Metin Akpınar’ın bir de Almanya’da oğlu olduğu iddiasını gündeme getirdi. 

Onur Akay açıklamasında “Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin'in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor. Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek” cümlelerine yer vermişti.

HESABINI MAHKEMEDE SORACAK

Söz konusu iddialara kızdığı öğrenilen Metin Akpınar, hemen harekete geçti. Habertürk’te yer alan habere göre; Akpınar’ın bu söylentilere mahkeme yoluyla cevap vereceği öğrenildi. Ünlü oyuncunun söz konusu iddianın sahibi Onur Akay’a dava açacağı ve hukuki süreç başlatacağı da konuşulanlar arasında.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...