Meryem Uzerli'nin dizisi için çekimlere ne zaman başlayacak?

Meryem Uzerli'nin dizisi için çekimlere ne zaman başlayacak?
MAGAZİN Haberleri

Murat Yıldırım ile başrolünü paylaşacağı Meryem Uzerli'nin merakla beklenen yeni dizisinin çekimlerine ne zaman başlanacak? İşte detaylar...

Saner Ayar, O3 Türkiye şirketini MBC şirketiyle ortak kurdu. Diğer ortak Onur Güvenatam. Bizim sektörde atılımlarıyla epey ses getirdi. Ayar'la uzun bir sohbet yaptık. Üç dört yazı konusu çıktı. Öncelikle merak edilenleri yazacağım. Mesela Meryem Uzerli ve Halit Ergenç'le yapılan sözleşmeyi...


Meryem ne kadar aldı?
Konuyla ilgili değişik rakamlar telaffuz edildi. Bilgiyi tekrar ilk ağızdan aldım. "Bunu veriyoruz çünkü vergisini peşin ödüyoruz onun için saklanacak bir durum" yok diyor Saner Ayar. 120 bin TL bölüm başına belirlenmiş ve 45 bölüm parası kendisine ödenmiş. star TV hemen atlamış, 26 bölümünü şimdiden
almış bulunuyor.


Başlama tarihi 3 Temmuz
Hikayeyi Kerem Deren'le Pınar Bulut birlikte yazacakları bilgisi basında yer almıştı, 'Motor' komutunun tarihi de belli, 3 Temmuz.


Uzerli'yi abisi yönetiyor
"Şimdiden yurt dışı planları yapıldı. Birçok ülke merakla bu diziyi bekliyor" diyor Ayar. "Nedir bu işin sırrı?" diye sordum.
Şahsen öyle ahım şahım bir oyunculuk göremedim. Yanıt olarak, "Disiplin çok önemli. Bizim oyunculardan çok farklı. Bir de ağbi faktörü" diyor Ayar. Uzerli'nin doğum yapmasından sonra, tüm işleri abisi Dany Lyons ele almış. Almanya'daki Reklam piyasasında iyi isimlerdenmiş. İşi biliyor. "Artık bütün projeler ve reklam işlerin benim denetimimde olacak" demiş Meryem Hanım'a.


Ergenç'in dizisi ne zaman?
Yine ilk ağızdan rakamı aldım; bölüm başına 120 bin TL olmak üzere, 13 bölüm parası ödenmiş kendisine... Kanal D'yle anlaşma yapılan diziye ekim ayının ilk haftası başlaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...