Meryem Uzerli, Bebeğinin cinsiyeti sürpriz olsun istiyor

Meryem Uzerli, Bebeğinin cinsiyeti sürpriz olsun istiyor

MAGAZİN Haberleri

Hamile olduğu için borsacı sevgilisi Can Ateş tarafından terk edildiği iddia edilen Meryem Uzerli, bebeğinin cinsiyetinin sürpriz olmasını istiyor.

Hamile olduğu için borsacı sevgilisi Can Ateş tarafından terk edildiği iddia edilen Meryem Uzerli, bebeğinin cinsiyetinin sürpriz olmasını istiyor. Tükenmişlik sendromu hastalığı yüzünden 'Muhteşem Yüzyıl' setini bırakıp 20 Mayıs'ta Almanya'ya giden Meryem Uzerli'nin, hamile olduğu için borsacı sevgilisi Can Ateş tarafından terk edildiği iddia edildi. Haziran ayının son haftasına kadar ilişkileri süren çiftten Can Ateş'in hamileliği öğrendiği ve ardından Uzerli'yle yollarını ayırdığı konuşuluyor. Sevgilisi Can Ateş'ten ayrılmasına rağmen çocuğunu dünyaya getirmeye karar veren Uzerli'nin zor günlerini ailesinin desteğiyle atlattığı söyleniyor. Ateş ise tüm ısrarlara rağmen, iki ay önce ayrıldığı sevgilisi Uzerli'nin hamileliğiyle ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor. Şu anda 3,5 aylık hamile olan Uzerli'nin bebeğinin cinsiyeti henüz belli değil. Beşbuçuk ay sonra anne olacak olan oyuncu, ilerleyen aylarda da bebeğinin cinsiyetini sürpriz olması için öğrenmeyecek.milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...