Mert Yazıcıoğlu kimdir? Kızıl Goncalar’ın Cüneyd’i Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mert Yazıcıoğlu kimdir? Kızıl Goncalar’ın Cüneyd’i Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları seyircilerin yakın takibinde. Kızıl Goncalar dizinde rol alan oyuncu Mert Yazıcıoğlu gündemde. Mert Yazıcıoğlu dizide Cüneyd Güneş rolünü üstleniyor. Mert Yazıcıoğlu’nun hayatı dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Peki Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Mert Yazıcıoğlu daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Fox Tv’nin yayın hayatına yeni başlayan dizisi Kızıl Goncalar’da ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu da yer alıyor. Dizide Cüneyd  Güneş karakterine hayat veren  Mert Yazıcıoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Mert Yazıcıoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında,nereli? sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte Mert Yazıcıoğlu’nun biyografisi…

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

Mert Yazıcıoğlu  10 Mayıs 1993 yılında doğdu. Şu anda 30 yaşındadır. Türk dizi ve sinema oyuncusu Mert yazıcıoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümüne kaydoldu.

Bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine gittiğinde oyuncu olmaya yönelik ilk adımı attı. İlk olarak, Sumru Onat'ın kurduğu Cast 33 ajansıyla ve sonrasında Ümit Çırak ile tanıştı.Ümit Çırak'tan 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almaya başladı. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Dedemin İnsanları adlı filmle oyunculuğa başladı. 2013-2016 yılları arasında FOX'ta yayımlanan; başrollerini Ece Uslu, Özcan Deniz, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin olduğu Karagül adlı dizide "Baran Şamverdi" karakterini oynadı.Daha sonra Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide "Fırat" karakterini, Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizide ise "Korkut" karakterini üstlendi.  2018 yılında yayımlanan İyi Oyun adlı Sinema filminde "Cenk" karakterine hayat verdi. 2018-2019 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Bir Litre Gözyaşı adlı dizide "Mahir Yetkin" karakterine hayat verdi. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Sinan" rolünü oynadı.

MERT YAZICIOĞLU’NUN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Dedemin İnsanları (2011)

Kayıp Şehir (2012-2013) - Furkan

Karagül (2013-2016) - Baran Şamverdi

Umuda Kelepçe Vurulmaz (2016-2017) - Fırat

Mehmed: Bir Cihan Fatihi (2018) - Korkut

Bir Litre Gözyaşı (2018-2019) - Mahir Yetkin

İyi Oyun (2018) – Cenk

Ölüm Zamanı (2021) - Cüneyt (Exxen)

Aşk 101 (2020-2021) - Sinan (Netflix)

Kızıl Goncalar (2023-) - Cüneyd Güneş

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...