Mert Yazıcıoğlu hayranının isteğini kırmadı… Yaptığı jest herkesi şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Mert Yazıcıoğlu hayranının isteğini kırmadı… Yaptığı jest herkesi şaşırttı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Özel hayatıyla son dönemde sık sık gündem olan oyuncu Mert Yazıcıoğlu, bir kadın hayranına yaptığı jestle adından söz ettirdi. Yazıcıoğlu’nun hamlesine takipçilerinden yorum üstüne yorum geldi.

‘Aşk 101’ , ‘Darmaduman’ , ‘Karagül’ gibi rol aldığı dizilerle adından söz ettiren Mert Yazıcıoğlu, takipçileriyle etkileşim halinde. Başarılı isim, hayranına yolladığı hediyeyle adından söz ettirdi.

Oyuncu Afra Saraçoğlu ile ayrılığının ardından meslektaşı Dilan Çiçek Deniz ile kısa bir ilişki yaşayan Mert Yazıcıoğlu, son dönemin popüler isimlerinden biri. Dijital platform Netflix’te ‘Berber’ filmi için Burak Özçivit’le kamera karşısına geçen Yazıcıoğlu, yeni imajıyla kendine hayran bırakmıştı. Ünlü oyuncu, son olarak bir kadın hayranına yaptığı jestle gündeme geldi.

Mert Yazıcıoğlu hayranının isteğini kırmadı… Yaptığı jest herkesi şaşırttı

ADRESİNİ İSTEYİP GÖZLÜĞÜNÜ YOLADI

Sosyal medya hesabından gözlüklü bir fotoğrafını paylaşan Mert Yazıcıoğlu’nun hayranı, paylaşımın altına “Gözlüğünü bana yollamak için kaç para istiyorsun” yorumunu yaptı. Bunu gören Yazıcıoğlu, hayranının isteğine jet hızıyla cevap verdi. Kadın takipçisine mesaj atarak adresini istedi. Yazdığı mesajda “Ecem’cim merhaba, bana kargo yapmam için bir adres bilgisi gönderebilir misin?” ifadelerini kullandı. 

Ecem isimli kadın, Yazıcıoğlu’nun bu kibar hamlesini sosyal medya hesabından “Arkadaşlar selam, şöyle bir şey yaşandı az önce. Mert Yazıcıoğlu farkı diyorum ve susuyorum” mesajıyla aktardı. 

Mert Yazıcıoğlu hayranının isteğini kırmadı… Yaptığı jest herkesi şaşırttı

ALKIŞ TOPLADI

Kimsenin beklemediği bu jest, alkış topladı. Ünlü oyuncunun diğer takipçileri de olaya esprili yorumlarla karşılık verdi. Paylaşımın altına “Abi şu arabayı bana göndermek için kaç para istiyorsun” , “Gözlüğü ben de istiyorum” şeklinde yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...