Merakla bekleniyordu… Oktay Kaynarca yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ilk kareleri paylaştı

Düzenleyen:
Merakla bekleniyordu… Oktay Kaynarca yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ilk kareleri paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Oktay Kaynarca’nın yeni sezonu yayınlanmadan final kararı alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonraki yeni projesi belli oldu. Önümüzdeki sezonda “Ben Bu Cihana Sığmazam” adlı dizide rol alacak ünlü oyuncu diziden merakla beklenen ilk kareleri paylaştı.

Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından çekeceği yeni dizisi netleşti. Ünlü oyuncunun yapımcılığını da üstlendiği dizi eylül ayında ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin çekimlerine ise bu ayın sonunda start verilecek.

‘CEZAYİR’ KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Öte yandan Kaynarca’nın dizide sürprizi bol bir karaktere hayat vereceği de gelen bilgiler arasında. Kaynarca’nın üstleneceği karakterin adı ise “Cezayir.”

Kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başlayan diziyi Oktay Kaynarca hayranları merakla bekliyor.

KADROSUNDA GÜÇLÜ OYUNCULAR YER ALIYOR

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kadrosunda birbirinden değerli oyuncular yer alıyor:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

İLK FOTOĞRAFLAR GELDİ

Yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı senaryosunu ise Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun, Ali Can Yaraş’ın yazdığı diziden ilk kareler yayınlandı. İşte merakla beklenen ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan fotoğraflar…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...