İlk açıklama: Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan Tamer Karadağlı sessizliği bozdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İlk açıklama: Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan Tamer Karadağlı sessizliği bozdu

MAGAZİN Haberleri

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanan Tamer Karadağlı’yı tebrik edenler kadar eleştirenler de oldu. Karadağlı, konuyla ilgili ilk kez konuştu. 

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan üst kademe kamu yöneticiliklerine atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan Tamer Karadağlı, yeni göreviyle ilgili sessizliğini bozdu. 

“DAHA ÇOK YENİ, BİRAZ ZAMAN GEÇSİN”

Karar sonrası sosyal medyanın gündemine oturan ünlü oyuncuyu tebrik edenler kadar eleştirenler de oldu. Ne diyeceği merak konusu olan Karadağlı, ilk açıklamasını yaptı. Hürriyet’e konuşan isim, şunları söyledi:

“Şu anda bir şey konuşamıyorum. Artık Tamer Karadağlı olarak değil kurumu temsil ettiğim için bir şey söylemem doğru değil. Daha çok yeni. Biraz zaman geçsin gerekli açıklamaları yapacağım. Şu an kurum ön planda.”

TEBRİK VE ELEŞTİRİLER BİR ARADA

Öte yandan Tamer Karadağlı’yı ilk tebrik edenlerin başında yıllarca birlikte Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldığı Pınar Altuğ oldu. Meslektaşı ile pozunu paylaşan Altuğ, “Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

Karadağlı’nın aynı zamanda yapım ortağı olduğu ‘Serhat’ dizisindeki partneri Nefise Karatay da ünlü oyuncuyu tebrik etmeyi ihmal etmedi. Karatay, paylaşımına, “Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevini yürekten kutluyorum! Her işinde olduğu gibi bu işinde de en iyisini yapacağına eminim. Yolun açık olsun! Daha nice başarılara Tamer’ciğim” notunu düştü. 

İlk açıklama: Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan Tamer Karadağlı sessizliği bozdu

Nefise Karatay’ın mesajının altına “Hangi işler onlar!”, “Hangi başarı?”, “23 yıldır oynadığı tiyatro oyunu sayısı 2…", "Mezun olduğu yıldan bu yana oynadığı tiyatro oyunu sayısı 7…." gibi tepkiler de geldi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
canan15 Ağustos 2023 11:17

hayirli ugurlu olsun yakisir

H.z14 Ağustos 2023 07:28

Kemal Kılıçdaroğlu neredeyse cumhurbaşkanı olacaktı ona birşey diyen yok daha kötüsü olamaz ya.

Ahmet13 Ağustos 2023 22:46

Tebrikler yakışır

Bilal öztürk13 Ağustos 2023 13:23

Yakışır abime hayırlı olsun adamm

Bekir12 Ağustos 2023 13:22

Milli biri bravo yakişir...

Arslan12 Ağustos 2023 12:03

Yakışır,adam gibi adam.

Selahaddin12 Ağustos 2023 11:32

Devlet tiyatroları artık hürdür başarılar Tamer beye

Sonraki Haber Yükleniyor...