Melisa Döngel’den gözaltı şişliğine ilginç tavsiye: Basur kremi sürün

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Melisa Döngel’den gözaltı şişliğine ilginç tavsiye: Basur kremi sürün

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Melisa Döngel, basur kremi tavsiyesiyle gündem oldu. Göz altları şiş uyandığında gözünün altına basur kremi sürdüğünü açıklayan Döngel’e çok sayıda yorum geldi.

Son olarak Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı isimli dizide başrol oynayan güzel oyuncu Melisa Döngel, şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde FOX TV'de yayınlanacak Kirli Sepeti'nde rolü netleşen oyuncu, bu kez farklı bir konuyla gündem oldu. 

“KENDİMLE BARIŞIK BİR İNSANIM”

Sosyal medyada sık sık “Çok estetiği var” yorumları alan Döngel, katıldığı bir programda estetiklerini tek tek sıralamıştı. Döngel, açıklamasında “Kendimle barışık bir insanım. Sevmediğim bir çenem, bir elmacık kemiğim vardı, sadece onları doldurdum” itirafında bulunmuştu.

GÖZ ALTINA ‘BASUR KREMİ’ TAVSİYESİ

Genç oyuncu Melisa Döngel, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sabahları uyandığında göz altları şiş olursa basur kremi sürdüğünü ve bu şekilde şişliğin indiğini açıkladı. Setten makyaj öncesi video paylaşan Döngel, “Size çok güzel bir bilgiyle geleceğim. Sabahları uyandığınızda gözlerinizin altı eğer şiş uyanıyorsanız veya hemen gözlerinizin altındaki şişliğin inmesini istiyorsanız basur kremini gözünüzün altına uygulayabilirsiniz. Anında, 5 dakikada gözlerinizin altındaki şişliği alıyor. Bu da benden size yeni bir bilgi…” dedi.

Melisa Döngel’den gözaltı şişliğine ilginç tavsiye: Basur kremi sürün

Döngel, basur kremi tavsiyesiyle konuşulurken, ünlü oyuncunun önerisine sosyal medyada eleştiriler de geldi.

HEMOROİD KREMİ EBRU AKEL’İN DE ÖNERİSİ 

Ünlü sunucu ve manken Ebru Akel de güzellik için ilginç yöntemler deneyenler arasında. Markaların aranan yüzü olan Akel, birkaç yıl önce yaptığı açıklamada, göz altı morlukları ve şişlikleri için hemoroid (basur) kremi kullandığını belirtmişti. Akel, röportajında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Gözaltı şişliğinin en etkili ilacı, hemoroit kremi. Avrupa’da bütün mankenler podyuma çıkmaya hazırlanırken bunu kullanıyor. Ayrıca her gün yüzüme saf C vitamini sürüyorum.

Temizlik takıntım olduğu için yüzümü ve saçlarımı sürekli yıkarım. Sabahları kalktığımda bazen gözlerim şiş oluyor, bunun için göz çevresinde kağıt peçete içinde 5 dakika buz dolaştırıyorum.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...