Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı birlikteliğini ilan etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı birlikteliğini ilan etti

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı, yeni bir birlikteliğe yelken açtı. Çift, ilişkilerini belgeleyen kareleri sosyal medyadan paylaştı.

Birçok başarılı dizide rol alan Melisa Aslı Pamuk ve yurt dışında top koşturan Yusuf Yazıcı’nın aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Çiftten ilk fotoğraf geldi. 

YAN YANA İLK POZ…

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikiliden Yusuf Yazıcı, daha önce kişisel sosyal medya hesabında Melisa Aslı Pamuk’u yüzü kapalı şekilde paylaşmıştı. 

Kameralar karşısına geçen mutlu çift, bu kez yan yana pozlar verdi. Fotoğraflarını Instagram’dan aynı anda kalp emojisi ile paylaştı. Yakın arkadaşları Özge Can Gürel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Sevda Erginci kareleri yorumsuz bırakmadı.

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı birlikteliğini ilan etti

İddiaya göre Pamuk ile Yazıcı, ilişkilerini bir adım öteye taşıdı. Evlilik kararı alan ikiliden mutlu haber geldi. Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Fransa’nın başkenti Paris’te Melisa Aslı Pamuk’a evlenme teklifi etti. Teklif karşısında şaşıran Pamuk, “Evet” cevabını verdi.

İlişkilerini ilan eden ikili, birliktelikleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

PEŞ PEŞE 3 FİLM

Özel hayatında mutluluğu bulan Melisa Aslı Pamuk’un kariyerinde de her şey yolunda. Ünlü oyuncu sinemaseverlere sürpriz yaparak 3 filmle birden geliyor. Pamuk, “Sen Büyümeye Bak” filminde Kaan Urgancıoğlu ile partner oldu. Filmin çekimlerini tamamlayan oyuncu Hollanda’ya uçacak, Sinan Eroğlu’nun yazıp yöneteceği “Scotoe” filminde başrolü paylaşacak. Pamuk, kadrosu yavaş yavaş netleşen Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde ise “Feride Balkan” karakterini üstlenecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...