Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: Bir tane dahi takibe alınmış borcum yok

Düzenleyen:
Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: Bir tane dahi takibe alınmış borcum yok

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir şarkıcı Hadise ile yaşadığı aşkla gündemde olan Mehmet Dinçerler’in sevgilisine aldığı 3 milyon TL’lik yüzük sonrası borç batağında olduğu iddia edildi. Bir süredir şirket borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği söylenen iş adamı Mehmet Dinçerler iddialara Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla son noktayı koyarak “Bir tane dahi takipe alınan borcum yok” ifadelerini kullandı.

Uzun süredir ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan Mehmet Dinçerler, sevgilisine 3 milyon TL’lik yüzükle evlilik teklifi etti. Düğün hazırlıklarına başladıkları konuşulan ünlü çiftin önümüzdeki süreçte nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak Dinçerler’in, aile şirketine ait borçlardan dolayı davalık olması nedeniyle başı dertte. Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler'in avukatı, "40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor" sözleriyle tepki göstermişti.

TİCARİ YÜKÜMLÜLÜĞÜM OLMAMASINA RAĞMEN KEFİL OLMUŞTUM

Tüm bu yaşananlar sonrası Mehmet Dinçerler, hakkında çıkan haberlere Twitter hesabından cevap verdi. Dinçerler açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu zorlu süreçte bir kısım banka borçlarına ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hiçbir ticari yükümlülüğüm olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borçların yapılandırılması için restoranın konkordato talebinde bulunması ile birlikte bir kısım kefaletlerimiz sebebiyle yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı koruma altına almak amacıyla şirketimizi de 2019 yılında konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır."

"BİR TANE DAHİ TAKİBE ALINMIŞ BORCUM YOK"

"Ben şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup, bir tane dahi takibe alınmış borcum bulunmamaktadır. Ayrıca 2021 senesinde şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borçların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık. Haberlere konu olan ödenmeyen borçlarla veya şirketle aile bağlantıları dışında hiçbir zaman ortaklığım olmamıştır."

"BUNDAN SONRA NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM”

"Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım; yalnız şirketler tamamen tüzel kişiliktir ve kimsenin borcu kimseye bağlanmaz. Bugün gelinen süreç tabii ki üzücüdür. Bu üzücü olay üzerinden magazin üretmek ve haksız itibar suikastı yapmak eminim hiçbir ahlaka yakışmaz."

Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: Bir tane dahi takibe alınmış borcum yok

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...