Mehmet Aslantuğ 'vazgeçtim' dedi, işe koyuldu! Bekar hayatından ilk kareler...

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

27 yıllık eşi Arzum Onan’dan boşanan Mehmet Aslantuğ, bekar hayatını gözler önüne seren bir video paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına eklediği şarkı da dikkat çekti.

Mayıs ayında Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini bitiren Mehmet Aslantuğ, bekar hayatının nasıl geçtiğini sosyal medyada gözler önüne serdi. Aslantuğ, paylaşımından kısa süre sonra videoyu kaldırdı.

Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ, meslektaşı Arzum Onan ile 1996 yılında nikah masasına oturdu. Çift, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Mayıs ayında tek celsede bitirdi. Adliyeye el ele gelen ikili, dost kalacaklarını belirtti. 

Mehmet Aslantuğ 'vazgeçtim' dedi, işe koyuldu! Bekar hayatından ilk kareler...

“ARZUM’U BEN TERK ETMEDİM”

Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılığın ardından pek çok iddia ortaya atılırken, boşanan çiftten Aslantuğ ayrılığın perde arkasını anlattı. Ünlü oyuncu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Biricik sevgili Arzum'u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim. Bir yıl önce; dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi 'Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım; ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum.”

“LÜTFEN BANA YA DA ONA YÜKLENMEYİN ARTIK”

“Ben de ek kolay olmasa da... Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım. Sadece şunu söyledim: Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara. Hepsi budur ve aylardır benim için de hiç kolay olmamıştır. Çok kıymetli bir dost olarak kalacaktır. Biricik evladımızın kalbi de kendi gibi güzel annesi olarak. Lütfen bana ya da ona yüklenmeyin artık. İkimiz de kalan hayatımıza, başkaca sorumluluklarımıza sahip çıkmaya çalışalım.”

MEHMET ASLANTUĞ’UN ‘BEKAR HAYATI’

Sosyal medyada içini döken Mehmet Aslantuğ, son olarak bekar hayatını paylaştığı video ile gündeme geldi. Gömleğine düğme diken, ütü yapan, kendisine yumurta kıran ünlü oyuncu günlük yaşamından bir kesiti kişisel Instagram sayfasında paylaştı. Aslantuğ, tek kişilik yaşamını anlatan videoya Sezen Aksu’nun duygusal şarkısı Vazgeçtim’i ekledi. 

İşte 'Vazgeçtim'in sözleri:

Vazgeçtim, gözlerinden
Vazgeçtim, sözlerinden
Bir ah de yeter
Sessizce, kimsesizce
Gönderdim dudaklarımı
Öpme al yeter
Hiç tanımaz tenim ellerini
Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini
Ah bu koku, bu ten bu dokunuş
Ah bu delilik sarsar bedenimi
Yok olmak, zamadır şimdi

Ünlü oyuncunun paylaştığı videoyu kısa süre sonra sayfasından kaldırması da dikkat çekti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...