Mehmet Aslantuğ eski eşi Arzum Onan için şiir yazdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti, geçtiğimiz günlerde 27 yıllık evliliklerini sürpriz bir şekilde bitirmişti. Anlaşmalı olarak boşanan çiftten Aslantuğ, eski eşi Onan’ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

Mayıs ayında Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini tek celsede noktalayan Mehmet Aslantuğ, eski eşinin doğum gününü romantik bir şiirle kutladı. 

Oyuncu Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan 27 yıllık evliliklerini 29 Mayıs'ta bitirdi. 22 yaşında Can adında bir oğulları bulunan ikili, anlaşmalı olarak boşanmış, adliyeden el ele çıkmıştı. 

“BİRİCİK ARZUM’U BEN TERK ETMEDİM”

Boşanmanın ardından sosyal medyadan açıklama yapan Mehmet Aslantuğ, “Biricik sevgili Arzum'u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim. Bir yıl önce dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi: 'Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum'. Ben de… Pek kolay olmasa da… Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım. Sadece şunu söyledim, ‘Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara. Lütfen bana ya da ona yüklenmeyin artık. İkimiz de kalan hayatımıza/başkaca sorumluluklarımıza sahip çıkmaya çalışalım” ifadelerini kullanmıştı.

50. YAŞA ÖZEL SÜRPRİZ

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Aslantuğ, son olarak eski eşine yaptığı sürprizle gündeme geldi. Aslantuğ, Arzum Onan’ın 50. doğum gününe özel bir şiir yazdı. Ünlü oyuncu şiirini seslendirdiği bir video ile paylaştı. 

Mehmet Aslantuğ eski eşi Arzum Onan için şiir yazdı

Mehmet Aslantuğ’un Arzum Onan’a yazdığı şiir şöyle:

"Hoş geldin... Kucağına doğduğuna, kucağına aldığına, sevenine, sevdiğine hoş geldin. 

Mutluluğun yeşerdiği anlara, sislendiği zamanlara, el verdiğin geçmişe, uzandığın geleceğe...

Sevincine, hüznüne, bildiğine değdiğine, bilemeyip yetişemediğine hoş geldin.

Senden, sağlığından, huzurundan başka derdi olmayan, meramını anlatan anlatamayan tüm duygulara hoş geldin.

Ey cumhuriyetin güzel kızı! Bir Ekim sabahı kızlarına da güneş gibi doğan ve yine bir Ekim sabahına, bu yüzyılın en iyisine hoş geldin..."

Arzum Onan ise bu romantik kutlamaya “Ah… Ağlarım…” yazıp kalp emojisi ekleyerek cevap verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...