Mehmet Ali Erbil'den haber var! Prof. Dr. Yeşim Erbil son durumunu canlı yayında açıkladı

Düzenleyen:
Mehmet Ali Erbil'den haber var! Prof. Dr. Yeşim Erbil son durumunu canlı yayında açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Mehmet Ali Erbil 3 gün oncesine kadar olümcül bir haldeydi. Prof. Dr. Yeşim Erbil bir sabah programında suanki durumunu açıkladı. 'Organ fonksiyonlarının bozulmaması için veya küçük bozulmaların tamir olamsi için belli bir süreç bizi bekliyor. Ölümcül tablodan şuanda çıkmış oldu. ' dedi.

Yeşim Erbil, Çağla Şikel'in sabah programında Mehmet Ali Erbil'in son durumu ve hastalığın tüm detaylarını anlattı.Prof. Dr. Erbil: ' Arka tarafında arteller geçer hatta o arteller bazen by pass ameliyatında damarları bağlamak için kullanır. O artel parçalanıyor. Çok ciddi bir kan kaybı 3 litre kadar. Genellde olmayacak bir şey ancak yaralanmada, kurşunlanmada olabilecek bir şey. 30 senedir travma ile çok yakındık biz Çapa'da böyle bir şey düşmeye bağlı bir artel yaralanması ben hiç hatırlamıyorum. Ameliyatta o artel hemen durduruldu.Ertesi gün solunum cihazından ayrıldı.Toparlıyor gibiyken kaçış sendromu nüksetti.Yüklü dozda serumlar verildi.Bir hafta kadar onun mücadele ettik. Bir hafta daha olmadan ikinci büyük kanama oldu diyafram dediğimiz gögüs boşluğu ile karın boşluğu ayıran kubbede kırık kaburgaların ucu orayı damarı parçaladı. Bir 5 litrelik daha kan kaybı orada oldu. Tabi bütün organ sistemleri bundan tabiki etkileniyor. Yoğun bakımda kalan her kişinin durumu kritiktir. ' dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...