Masterchef’te telefon kullanmayan yarışmacı olay olmuştu! Arkadaşı ifşa etti: Yalan söylemeye utanmıyor musun?

Düzenleyen:
Masterchef’te telefon kullanmayan yarışmacı olay olmuştu! Arkadaşı ifşa etti: Yalan söylemeye utanmıyor musun?

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star 2022’nin final yapmasının hemen ardından MasterChef Türkiye başladı. Yarışmanın birkaç bölüm öncesinde beyaz önlüğü almak için yarışan Gülistan Şalk ile Mehmet Şef’in diyaloğu herkesi şaşkına çevirmişti. “Sosyal medya ve telefon kullanmıyorum, kimseyle iletişim kurmuyorum” diyen yarışmacıyı Twitter’de yakın bir arkadaşı olduğunu iddia eden kişi ifşa etti. Atılan tweetler sonrası “Gülistan Şalk yalan mı söylüyor” sorusu akıllara geldi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’in yeni sezonunda da birbirinden ilginç yarışmacılar ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz hafta yarışan Gülistan Şalk bu isimlerden biri oldu. Sosyal medya kullanmadığını ve telefonu olmadığını açıklayan ismin sözleri ve Mehmet Şef ile diyalogu sosyal medyada gündem olmuştu.

“SOSYAL MEDYAM YOK, KULLANMIYORUM”

MasterChef Gülistan konuşmasında “Benim sosyal medyam yok, kullanmıyorum. Telefon da kullanmıyorum” demişti. Bu sözler karşısında ağzı açık kalan Şef Mehmet Yalçınkaya “İnsanlarla nasıl iletişime geçiyorsun” diye sormuştu. Şalk ise “Geçmiyorum” diyerek bir kez daha şaşırtmıştı. Gülistan Şak, okul arkadaşları hakkında da serzenişte bulunmuştu.

İFŞA ETTİ

Söyledikleriyle şaşırtan Gülistan Şalk isimli yarışmacının ifadeleri bir Twitter kullanıcısı tarafından yalanlandı. Gülistan’ı tanıdığını belirten kişi sosyal medyadan paylaştığı tweetlerle yarışmacının yalan söylediğinin altını çizdi.

“İNSANLARI KANDIRMANA GÖZ YUMMAYACAĞIM”

‘Gulistansalkifsa’ adında bir Twitter hesabı açan kullanıcı açtı ağzını yumdu gözünü... Gülistan’ın tüm bunları dikkat çekmek ve reyting için yaptığını belirten kullanıcı bir tweetinde “Daha fazla insanları kandırmana, duygularıyla oynamana göz yummayacağım. Benim üstümden yalanlarla yeterince reyting kastın ama olay benden de çıktı artık. Bunca insana yalan söylemeye utanmıyor musun hem de kanıtlanması çok basitken?” ifadelerini kullandı.

CEP TELEFONU İLE ÇEKİLEN POZUNU PAYLAŞTI

Söz konusu kişi Gülistan’ın kendisine MasterChef’te ne giyeceğine dair görüntüler yolladığını iddia etti ve Gülistan Şalk’ın ayna önündeki selfie çektiği bir pozunu da paylaştı. Ayrıca Gülistan’ın psikolojisinin iyi olmadığını da belirtti. İşte o ifşalar…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...