MasterChef’te cep telefonu kullanmayan yarışmacı ile Mehmet Şef arasında yaşanan diyalog gündem oldu

Düzenleyen:
MasterChef’te cep telefonu kullanmayan yarışmacı ile Mehmet Şef arasında yaşanan diyalog gündem oldu

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star 2022’nin final yapmasının hemen ardından MasterChef Türkiye başladı. Yarışmanın yeni bölümünde beyaz önlüğü almak için yarışan Gülistan Şalk herkesi şaşırttı. “Sosyal medya ve telefon kullanmıyorum, kimseyle iletişim kurmuyorum” diyen yarışmacı Mehmet Şef’i şaşkına çevirdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yeni sezona iddialı başladı. Sevilen yarışma ilk bölümüyle 4 Temmuz Pazartesi günü seyircisiyle buluştu.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri koltuğunda oturduğu yarışma bu sezon da adından söz ettirecek gibi görünüyor. Öte yandan sevilen yarışmanın yeni sezonunda da ilginç yarışmacılar ön plana çıkıyor. Bu yarışmacılardan biri de Gülistan Şalk oldu. MasterChef Gülistan Şalk, sosyal medya kullanmadığını ve telefonu olmadığını açıkladı, sözleri ise sosyal medyada gündem oldu.

“SOSYAL MEDYAM YOK, KULLANMIYORUM”

MasterChef Gülistan konuşmasında “Benim sosyal medyam yok, kullanmıyorum. Telefon da kullanmıyorum” dedi. Bu sözler karşısında ağzı açık kalan Şef Mehmet Yalçınkaya “İnsanlarla nasıl iletişime geçiyorsun” diye sordu. Şalk ise “Geçmiyorum” diyerek bir kez daha şaşırttı. Gülistan Şak, okul arkadaşları hakkında da serzenişte bulundu. İşte o anlar…


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...