MasterChef’in renkli yarışmacısı Rıfat Yurttaş imaj değiştirdi, görenler tanıyamadı

Düzenleyen:
MasterChef’in renkli yarışmacısı Rıfat Yurttaş imaj değiştirdi, görenler tanıyamadı

MAGAZİN Haberleri

MasterChef 2020 yarışmacısı, değişimiyle şaşırttı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Yurttaş’ın son görüntüsü ağızları açık bıraktı.

Rıfat Yurttaş; TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef’e 2020 senesinde katılmış, sempatik tavırlarıyla yarışmaya damga vurmuştu.


Programdan elendikten uzun bir süre sonra ortaya çıkan Rıfat Yurttaş'ın son hali görenleri şaşırttı.

Instagram hesabnda 135 bin takipçisi bulunan isim imaj değiştirdi. Başarılı şefin son halini görenler onu tanımakta güçlük çekti.

2020 sezonuna katılan ve marjinal tavırlarıyla dikkat çeken Rıfat Yurttaş’ın zaman içindeki değişimi…

MASTERCHEF RIFAT YURTTAŞ KİMDİR?

MasterChef’in 2019-2020 sezonu yarışmacısı Rıfat Yurttaş, 1992 doğumlu. 30 yaşındaki Yurttaş yarışmaya Çeşme'den katılmıştı. Eğitmen ve aynı zamanda aşçı olan Rıfat Yurttaş, yarışmanın favori isimleri arasında yer alıyordu. Katıldığı sezonda son 6’ya kalan ismin elenmesi herkesi hüzne boğmuştu.

Mehmet Yalçınkaya elenen yarışmacıya “Senin en önemli özelliğin adaletin. Ben bu dünyada da öbür dünyaya da buna kefilim. Burada verdiğin insanlık dersleri için teşekkür ediyorum” demişti.

Rıfat Yurttaş ise veda konuşmasında “Herkes çok iyi çok hoşgörülü ve anlayışlıydı. Birinin kalbini kırdıysam özür diliyorum. Benim için çok değerlisiniz. Katkınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...