Masterchef Sergen elendi mi? 23 Kasım Masterchef Sergen neden yok, nerede, niye yok?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Masterchef Sergen elendi mi? 23 Kasım Masterchef Sergen neden yok, nerede, niye yok?

MAGAZİN Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Masterchef Sergen elendi mi, neden yok? | Masterchef yarışmacılarından Sergen’in bu akşamki yarışmanın sonlarına doğru yarışmada gözükmemesi üzerine Masterchef Sergen elendi mi soruları akılları geldi. Peki, Masterchef Sergen neden yok, nerede? İşte Masterchef Sergen nerede, neden yoktu? Yanıtı…

Masterchef Sergen neden yok? Masterchef yarışmacılarından Sergen’in bu akşamki yarışmanın sonlarına doğru yarışmada gözükmemesi üzerine Masterchef Sergen elendi mi soruları akılları geldi. Peki, Masterchef Sergen neden yok, nerede? İşte Masterchef Sergen nerede, neden yoktu? Yanıtı haberimizde…

MASTERCHEF SERGEN ELENDİ Mİ?

Masterchef Sergen elenmedi. Bu akşam bir başka Masterchef yarışmacısı olan Dilara'ya karşı kaybeden Sergen, altın kaşığı kaybettikten sonra rahatsızlandığı için yarışmanın şeflerinden izin alarak yarışmadan bugün erken ayrıldı. Bir sonraki bölümlerde tekrar yarışmaya devam etmesi bekleniyor.

Masterchef Sergen elendi mi? 23 Kasım Masterchef Sergen neden yok, nerede, niye yok?

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR?

MasterChef Sergen Özen, Masterchef Türkiye’nin 2021 ve 2023 sezonu yarışmacılarındandır. Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da doğmuştur. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, 2020 yılında da yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmiştir.

Sergen Özen, aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başlamış, sonrasında Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümü okumuştur. Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hatayı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtmiştir.

Masterchef yarışmacısı Sergen Özen, bugüne kadar yaptığı yemekler sayesinde ödüller de almıştır. İstanbul'daki gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunmaktadır. Ayrıca Alanya Altın Kepçe'de birincilik elde etmiştir. Balık tutmayı çok seviyor ve yaklaşık on yıldır aşçılık yapıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...