MasterChef jüri üyesi Somer Şef kural bozdu, ilk fotoğraf geldi! ‘Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz’

Düzenleyen:
MasterChef jüri üyesi Somer Şef kural bozdu, ilk fotoğraf geldi! ‘Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz’
MAGAZİN Haberleri

MasterChef jüri üyesi ve şef Somer Sivrioğlu, 19 yıllık eşiyle çekişmeli boşanma davası sonrası yollarını ayırmıştı. Sivrioğlu, kendisinden 20 yaş küçük MasterChef ekibinde editör olan Pınar Kayabaşı ile yeni bir birlikteliğe yelken açtı. Ünlü şef, sosyal medyadan aşka gelerek sevgilisinin doğum gününü kutladı.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programında giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Somer Sivrioğlu, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Ünlü şef, 19 yıllık eşiyle geçtiğimiz sene uzun süren davanın ardından boşanmıştı. Sivrioğlu, mahkemede “Boşanmakta kararlıyım. Evliliğimizin sürme ihtimali yoktur” demişti.

50 yaşındaki MasterChef jüri üyesi, ekipte bulunan ve editör olarak görev yapan Pınar Kayabaşı ile yeni bir birlikteliğe başladı.

Sivrioğlu, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Kural bozan şef, Pınar Kayabaşı ile çekilen fotoğraflarına Instagram hesabından ilk kez yer verdi.

Sivrioğlu paylaşımının altına “İyi ki doğdun. İyi olmak lazım bu hayatta, güzel bakmak lazım mutluluğa, sevene, sevgiye saygı duymak lazım, çünkü o kadar az ki. Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükür.”

Somer Şef’in paylaştığı birbirinden renkli karelerin yer aldığı gönderi kısa sürede büyük ilgi gördü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...