MasterChef Cemre elendi mi? Cemre Uyanık kimdir, kaç yaşında, boyu kaç?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MasterChef Cemre elendi mi? Cemre Uyanık kimdir, kaç yaşında, boyu kaç?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Masterchef’te yaşanan zorlu eleme gecesinde 1 kişi yarışmaya veda etti. Yarışmadan veda isim bu hafta Cemre oldu. Yemek yarışması MasterChef ile tanınan Cemre elenmesinin ardından merak konusu oldu. MasterChef Cemre kimdir? Cemre Uyanık kaç yaşında,nereli? MasterChef Cemre elendi mi?

TV8’in ilgiyle takip edilen yemek yarışması MasterChef'te yarışmacı sayısı giderek azalıyor. Yarışmada son haftalara girilirken yarışmacıların ceket için mücadele etmesine 2 hafta kaldı. 10 kişinin yarıştığı yarışmada 10 Aralık 2023 akşamı yayınlanan bölümünde Cemre elendi. Yarışmaya veda eden iddialı yarışmacı Cemre Uyanık 2019 yılında şampiyon olarak kupayı kaldırmıştı. Yarışmacıları takip etmek isteyen izleyiciler bu kez Cemre için araştırma yapıyor. Peki Masterchef Cemre kimdir? Cemre Uyanık kaç yaşında?

CEMRE UYANIK KİMDİR?

MasterChef  yarışmasında iddialı çıkışları ile bilinen Cemre Uyanık, 1992 yılında dünyaya geldi. Şu anda 31 yaşındadır. Aslen Şanlıurfalı olan Cemre Uyanık, üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konaklama Yönetimi bölümünde aldı. 2015 yılında üniversite eğitimini tamamlayan MasterChef Cemre, 2017 yılında 5 ay boyunca ABD'de bir restoranda görev aldı. Daha sonra yine ABD'de bir Fransız restoranda stajına devam eden Cemre, 2018 yılında New York'ta farklı bir restoranda parti şefi olarak girdi ve 11 ay boyunca çalıştı.

Aşçılık bölümünden mezun olan Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor.2019 yılında MasterChef Türkiye yarışmasına katılan Cemre Uyanık, Alican Sabunsoy ile finale kaldı ve şampiyon oldu. Cemre Uyanık, MasterChef Türkiye şampiyonu olan ilk kadın yarışmacıdır.

MasterChef Cemre elendi mi? Cemre Uyanık kimdir, kaç yaşında, boyu kaç?

MASTERCHEF CEMRE BOYU KAÇ?

Masterchef’e 10. olarak veda eden Cemre Uyanık uzun boyu ile de dikkatleri çekiyor. Cemre Uyanık’ın boyunun 1.75 cm olduğu biliniyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...