Manolya Onur öldü - Manolya Onur Kimdir? (Eski Türkiye güzeli Manolya neden öldü )

Düzenleyen:
Manolya Onur öldü - Manolya Onur Kimdir? (Eski Türkiye güzeli Manolya neden öldü )

MAGAZİN Haberleri

Manolya Onur öldü. Manolya Onur kimdir? Eski Türkiye Güzeli Manolya Onur neden öldü? Manolya Onur ne zaman Türkiye güzeli seçildi, gibi merak ettiklerinizin cevabını haberimizden bulabilirsiniz. 18 Ekim'de ani gelişen masif akciğer embolisi tanısıyla hastaneye giden ve tedavisi başlayan Manolya Onur'un beyin ölüm gerçekleşmişti, ölüm haberi az önce geldi.

Manolya Onur kimdir? Eski Türkiye Güzeli Manolya Onur neden öldü? Manolya Onur ne zaman Türkiye güzeli seçildi.  18 Ekim'den bu yana özel bir hastanede tedavi gören Manolya Onur'un beyin ölümü gerçekleşti. Peki Manolya Onur'a ne oldu, neden öldü? Manolya Onur 18 Ekim'de ani gelişen akciğer embolisi tanısıyla hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden Onur'un beyim ölümünün gerçekleştiğini dün gece doktoru açıkladı. Ünlü ismin hayatını kaybettiği haberi ise az önce geldi. Daha önce doktorunun yaptığı açıklama; "18 Ekim 2017 tarihinde ani gelişen masif akciğer embolisi tanısıyla hastanemize gelen ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Sayın Manolya Onur'un beyin ölümü gerçekleşmiştir." şeklindeydi. Sosyetenin ünlü ismi eski Türkiye güzellerinden Manolya Onur hayatını kaybetti. Manolya Onur kimdir, yaşı kaç, nereli gibi merak ettiklerinizi "Manolya Onur kimdir? (Eski Türkiye Güzeli Manolya neden öldü)" başlıklı haberimizden öğrenebilirsiniz

Manolya Onur öldü - Manolya Onur Kimdir? (Eski Türkiye güzeli Manolya neden öldü )

MANOLYA ONUR NEDEN ÖLDÜ
Sosyetenin ünlü ismi eski Türkiye güzellerinden Manolya Onur hayatını kaybetti. Daha önce tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, "18 Ekim 2017 tarihinde ani gelişen masif akciğer embolisi tanısıyla hastanemize gelen ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Sayın Manolya Onur'un beyin ölümü gerçekleşmiştir." denilmişti.

MANOLYA ONUR KİMDİR?

1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur, 1955 yılında doğdu. Son Osmanlı halifesi Abdülmecid'in torunu Haydarabad Nizamı Mukarram Bereket Jah (84) ile 1990'da evlenip, 1994'te boşandı. Bu evlilikten Prenses Nilüfer Jah (25) doğdu. Manolya Onur eski eşinden 2006'da 5 milyon dolar tazminat kazandı. Paranın hepsini alamadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...