Lyme hastalığı ile mücadele eden Bella Hadid kimsenin görmediği fotoğrafları paylaşıp içini döktü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Lyme hastalığı ile mücadele eden Bella Hadid kimsenin görmediği fotoğrafları paylaşıp içini döktü

MAGAZİN Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir süredir Lyme hastalığı ile mücadele eden dünyaca ünlü model Bella Hadid, tedavi sürecinden fotoğraflar paylaştı.

Muhabir: Gülcan AYBOĞAN

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, uzun süredir Lyme hastalığı ile mücadele ediyor. Amansız hastalığın pençesinde olan podyumların en beğenilen mankeni Hadid, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla içini döktü. 

59.3 milyon takipçili hesabından duygularını ifade eden model, yaşadıklarını anlattı. 

“BEN İYİYİM, ENDİŞELENMENİZE GEREK YOK”

“Acı çeken küçük ben, kendinden vazgeçmediğim için yetişkin benle gurur duyardı” diyen Hadid, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Tüm tıbbi kayıtlarımı tuttuğu, yanımda olduğu, yanımdan hiç ayrılmadığı, koruduğu, desteklediği ama en önemlisi tüm bunlar boyunca bana inandığı için anneme minnettarım.

Bu durumda yaşamak, kendimi, ailemi ve beni destekleyen insanları gururlandırmaya çalışırken zamanla ve çalıştıkça daha da kötüleşmek, beni gerçekten açıklayamayacağım şekilde etkiledi. Etrafımdaki en büyük nimetler, imtiyazlar, fırsatlar ve sevgi içerisinde bu kadar üzgün ve hasta olmak muhtemelen şimdiye kadarki en kafa karıştırıcı şeydi. Hepinize ifade etmek istediğim bir şey var: 

1: Ben iyiyim ve endişelenmenize gerek yok.

2: Dünya için hiçbir şeyi değiştirmezdim. Tüm bunları tekrar yaşamak zorunda kalsaydım, buraya gelmek için, şu anda içinde bulunduğum bu ana, hepinizle birlikte, sonunda sağlıklı olmak için hepsini tekrar yapardım. Bu durum, beni bugün olduğum kişi yaptı.

Lyme hastalığı ile mücadele eden Bella Hadid kimsenin görmediği fotoğrafları paylaşıp içini döktü

“HAYATA KARŞI MİNNETTARIM”

Evren en acı verici ve en güzel şekillerde işliyor ama şunu söylemeliyim ki eğer mücadele ediyorsanız, daha iyi olacak. Söz veriyorum. Bir adım uzaklaşın, güçlü kalın, yolunuza inanın, gerçeğinizde yürüyün ve bulutlar dağılmaya başlayacaktır. Hayata karşı minnettarım ve bakış açım için şükrediyorum. 

Seçebildiğim en olumlu resimleri seçmeye çalıştım çünkü bu deneyim ne kadar acı verici olsa da, sonucu yeni arkadaşlar, yeni vizyonlar ve yeni bir beyinle dolu hayatımın en aydınlatıcı deneyimiydi.

Destekçilerimin ve beni kontrol etmeye devam eden insanların sabrı için teşekkür ederim. Sizi ifade edemeyeceğim kadar çok seviyor ve takdir ediyorum.

Dahi doktoruma ve onun inanılmaz hemşire ekibine teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum!”

Lyme hastalığı ile mücadele eden Bella Hadid kimsenin görmediği fotoğrafları paylaşıp içini döktü

LYME HASTALIĞI NEDİR?

Lyme hastalığı, enfekte kenenin insanları ısırması ile ortaya çıkan bakteriyel bir enfeksiyon hastalığıdır. Lyme hastalığı genellikle kızarıklık, ateş, baş ağrısı ve yorgunluk ile kendisini belli ediyor. Erken teşhis Lyme hastalığına yakalanan hastalarda tedavi başarısını artırıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...