Lüks evleriyle gündem olan MasterChef Güzide'nin yeni işi şaşırttı

Düzenleyen:
Lüks evleriyle gündem olan MasterChef Güzide'nin yeni işi şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’in 2019 yarışmacısı Güzide Mertcan, yaşantısı ve lüks evleriyle sık sık konuşuluyordu. Mertcan bu sefer yeni işiyle gündem oldu.

MasterChef'e katılarak son 7'ye kalan başarılı yarışmacı Güzide Mertcan son 7’ye kalan başarılı yarışmacılardan biriydi. O dönem ünlü yarışmacının yemeklerinden çok ailesiyle birlikte yaşadığı lüks ev konuşulmuştu.

Güzide Mertcan, sosyal medyadan yaşantısı ile ilgili yorumlara kayıtsız kalmayarak açıklama yapmıştı. Mercan açıklamasında “Eşim Kastamonu doğumlu. 8 kardeşin en sonuncusu. Sadece inandığı şey için gece gündüz çalıştı. Şimdi ise dünyanın sektöre yön veren robotik şirketlerinden birinin sahibi. Bana gelecek olursak... Sektörün en bilinen tesettür giyim markalarından biri, sıfırdan başladığımız ve çok emekler vererek bu hale getirdiğimiz bir işletmedir. Evet güzel bir evde yaşıyoruz, hamdolsun çalışıyoruz ve kazanıyoruz ama bunun vergisini de verip harama asla bulaşmadan şükür ile yaşamaya devam ediyoruz” demişti.

Lüks evleriyle gündem olan MasterChef Güzide'nin yeni işi şaşırttı

"BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN DOSTLARA TEŞEKKÜRLER"

Instagram’da 560 binden fazla takipçisi bulunan ve MasterChef programıyla birlikte hayatımıza giren Güzide Mertcan, bu sefer yeni işiyle gündeme geldi. Mustafa Mertcan ile olan ve üç tane çoğunu bulunan eski yarışmacı Instagram hesabından “Türkiyenin en büyük macera köyünün bugün açılışını yaptık. Bu özel günde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler” notuyla yeni işini takipçileriyle paylaştı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...