Kylie Jenner'ın her paylaşımı servet değerinde! | Kylie Jenner Kimdir?

Düzenleyen:
Kylie Jenner'ın her paylaşımı servet değerinde! | Kylie Jenner Kimdir?

MAGAZİN Haberleri

Kylie Jenner son zamanların en popüler isimlerinden biri... Yaptığı her hareketi olay, giydiği her kıyafet ise moda oluyor. Sosyal medyayı en iyi kullanan dünya starlarından olan Kylie Jenner tarafından yapılan her paylaşım ise neredeyse bir servet değerinde. Peki, dünyanın konuştuğu isim; Kylie Jenner kimdir? İşte Kylie Jenner ile ilgili tüm detaylar ve paylaşımlarından elde ettiği gelir...

Kylie Jenner... O son dönemin en popüler isimlerinden biri. Kendisi gibi kız kardeşleri de medyada geniş yer buluyor. Modaya damgasını vuran, kendi makyaj markası olan, mkagazin gündeminden neredeyse hiç düşmeyen Jenner ailesinin üyesi Kylie, sosyal medya paylaşımlarından elde ettiği kazançla da dudak uçuklatıyor...

Sosyal medya hesabı Instagram'da yaptığı paylaşımlarla 'en genç milyoner' olan Kylie Jenner'ın serveti 900 milyon dolar.

Kylie Jenner'ın her paylaşımı servet değerinde! | Kylie Jenner Kimdir?

ABD'li reality şov yıldızı Kylie Jenner, 110 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında reklam paylaşımları yaparak milyoner oldu.

PAYLAŞIM BAŞINA 1 MİLYON DOLAR
900 milyon dolarlık servetiyle ‘en genç milyoner’ olan Kylie Jenner, Instagram’da paylaşım başına en fazla ücret alan isim oldu.

ABD'li reality şov yıldızı Kylie Jenner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Jenner, 110 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı ileti başına 1 milyon dolar alıyor.

Kylie’yi 800 bin dolarla Selena Gomez, 750 bin dolarla Cristiano Ronaldo izliyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...