Kuruluş Osman dizisinde sürpriz değişiklik

Kuruluş Osman dizisinde sürpriz değişiklik

MAGAZİN Haberleri

ATV’de yayınlanan fenomen dizi Kuruluş Osman son bölümüyle izleyicileri şaşkına çevirdi. Orhan Bey karakterini canlandıran Kartal Özson oyunculuğuyla diziye damga vurdu.

ATV ekranlarının sevilen yapımı Kuruluş Osman reytinglerde rekor kırmaya devam ediyor. 90. Bölümüyle ekranlara gelen Kuruluş Osman’da Osman Bey, oğulları Orhan ve Alaeddin’le Bitinya’da yeni dönem anlatıldı.

Yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz ve Erkan Nurhan'ın oturduğu, başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman’da yeni bölümü izleyicilere sürpriz yaşattı. Dizide zaman atlaması yapıldı.

Osman Bey’in oğulları Orhan Bey ve Alaaeddin Beyin büyümüş halde seyircinin karşısına çıktı.

Orhan Beyi Aybars Kartal Özson Alaeddin Beyi ise Yaman Çınar Balcı canlandırıyor.

Dizide geçen zaman sonrası Anadolu Selçuklu Devletinin tamamen öçküşe girdiği Osman Bey’in de bağımsızlığını ilan ettiği dönemler anlatılıyor.

Bölümde Osman Bey iki oğlunu da yanına alarak İnegöl Kalesi’ni gösterip oraya aldıktan sonra tüm cihana hükmedeceklerini anlatıyor.

Orhan Bey karakterini canlandıran Aybars Karta Özson performansıyla konuşuluyor.

18 Mayıs 2008 yılında doğan Aybars Kartal Özson 4 yaşındayken Muhteşem Yüzyıl dizisinde şehzade rolünde oynamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...