Kurtlar Vadisi’nin efsane oyuncusu geri dönüyor… Ekranlarda fırtına estirecek!

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi’nin efsane oyuncusu geri dönüyor… Ekranlarda fırtına estirecek!

MAGAZİN Haberleri

Ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Abdülhey karakteri ile hafızalara kazınan Kenan Çoban, TRT için çekilen Teşkilatı Mahsusa Trablus dizisiyle anlaşma sağladı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Fahri’ karakterini canlandıran oyuncu, yeni projesiyle ekranlarda fırtına estirecek.

TRT, dijitalde yayınlanacak 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' projesini hayata geçiriyor. Gerçek bir ajan hikâyesini konu edinecek yapımın başrollerinde Kurtlar Vadisi’nde Abdülhey karakterini üstlenen oyuncu Kenan Çoban yer alacak.

EKİM AYINDA SETE ÇIKACAK

Şafak Bal ve Oğuz Öztürk'ün yönetmenliğini yapacağı dizi 8 bölüm olarak planlandı. Teşkilatı Mahsusa Trablus Ekim ayının sonunda sete çıkacak. Büyük ilgi görmesi beklenen yapım, 1911’de Trablus bölgesinde geçen olayları konu alacak.

ROLÜ BELLİ OLDU

Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör, Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde üstlendiği Abdülhey karakteriyle geniş bir kesimin yakından tanıdığı Kenan Çoban, Teşkilatı Mahsusa Trablus dizisinde rol alacak. Ünlü oyuncu Ahmed eş-Senusi’yi canlandıracak.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...