Kurtlar Vadisi Pusu'da işler karıştı

Kurtlar Vadisi Pusu'da işler karıştı

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta işler karıştı. İşte KVP'nin 248. bölüm detayları

Kanal D ekranlarının en çok izlenen ve ekranların fenomeni haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu 248. bölüm izleyicisiyle buluştu. Dizide bu hafta işler karışıyor. Polat Alemdar kaçırılıyor. Başrollerinde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı ve ekranlarda 11 yılını deviren dizi Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir bölümle ekrana geldi. Bu bölümün ilk görüntülerinde yaşanan olaylar dikkatlerden kaçmadı. Heyecanın hız kesmediği dizide annesi ve babasını kaybeden Polat Alemdar, kendisine kurulan kirli komployu bozmaya kararlıdır. Bu uğurda tüm dostları ve kuşkusuz KGT ekibi yanındadır. Fakat bu kez, fedakarlıkları da büyük olacaktır.


KURTLAR VADİSİ PUSU 248. BÖLÜM - İZLE nbsp;


Kurtlar Vadisi Pusu'da işler karıştı

Kurtlar Vadisi Pusu 248. bölüm yine solukları kesti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat kaçırıldı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Nefeslerin kesildiği Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler oldu? Kurtlar Vadisi Pusu 248. yeni bölümde Cahit'le karşılaşması sonrası tuzağa düşerek kaçırılan Polat'ın nereye götürüldüğünü kimse bilmemektedir. nbsp;

nbsp;
Polat Alemdar, hocayı kurtarmıştır ve minnettarlığını Brandon' a yol hediyesi vererek gösterir. KGT ve Lion timinin karşılaşması, SİS ekibinin de katılımıyla sert bir çatışmaya dönüşür. Lion Timi komutanı, ayağının tozuyla ziyaretlerine devam ederken, Can Bey'le konuşacakları çok şey vardır. Martin, Algis'e Cahit'le ilgili sırları anlatır. Bu sırada Cahit uzun zamandır beklediği Yüce Majeste ile görüşür. Fakat bu görüşme beklediği gibi gitmez. Tilki silahlarını almak için her yolu dener. Geri alana kadar da durmaya hiç niyeti yoktur. Leyla'yı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.
nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...