Kurt Seyit ve Şura'da şaşırtan hata!

Kurt Seyit ve Şura'da şaşırtan hata!

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kurt Seyit ve Şura'da dün akşam yayınlanan bölümünde inanılmaz bir hata yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde sahne atlaması hatası yaşandı. Şeref Oteli'nde kalan İngiliz askerinin karıştığı bir sokak kavgası sonrası ölmesinden dolayı İngiliz askerleri tarafından yapılan tahkikat için Yakup bey karakola alınır. Star TV'de yayınlanan bölümde bu sahneden sonra Yahya bey kurtulmuş olarak Kurt Seyit ile yanyana görüntülendi.


KESİLEN KISIMDA NELER OLDU
Kurt Seyit, Yahya Beyi kurtarmak için 7-8 tane gence para vererek onların kavga çıkarttığını söylemelereni istemeleri sayesinde kurtuluyor. Ve Kurt Seyit karakolda İngiliz subayla bir diyaloğa giriyor. Otelde kalıp kalmadığını soran İngiliz subaya, Yakup Bey Kırım'dan gelen yeğen olarak tanıtıyor. Star TV ekranlarında yayınlanmayan bu kısım izleyicilerin tepkisini çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...