Küfürlü tezahüratı gündem olan Ertan Saban, Galatasaraylı taraftardan özür diledi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı karakterini canlandıran Ertan Saban, Beşiktaş’ın Galatasaray’ı yendiği derbi sonrası sarı kırmızılı takım için yaptığı küfürlü tezahüratla tepki topladı. Saban, sosyal medyadan paylaştığı bir video ile Galatasaray camiası ve taraftarından özür diledi.

Beşiktaşlı oyuncu Ertan Saban, derbi sonrası Galatasaray aleyhine içinde ağır ifadelerin olduğu tezahürat yaptı. Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası sarı kırmızılı taraftarlar ayağa kalktı.

Sosyal medyada Galatasaray taraftarından tepki çeken Ertan Saban paylaştığı video ile özür diledi.

Saban, paylaşımında “Galatasaray camiasını, özellikle taraftarlarını kırdığım ve üzdüğüm için tüm samimiyetimle özür dilerim. Maç sonrası kutlamanın hararetiyle, hiçbir özrü yok, taraftar hararetiyle söylenmiş bir cümleydi benimkisi. Gerçekten bütün samimiyetimle özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...