Kösem Sultan dizisinde her şey sil baştan

Kösem Sultan dizisinde her şey sil baştan

MAGAZİN Haberleri

Yeni sezonun en merakla beklenen dizisi olan Kösem Sultan'ın B planı olduğu ortaya çıktı

Kösem rolü için Saat'i yedekte bekleten Savcı, tanınmamış 10 oyuncuyla deneme çekimlerine başladı. 2015 yılının Eylül ayında izleyiciyle buluşması planlanan 'Muhteşem Yüzyıl – Kösem' dizisinde başrol için ibre Beren Saat'ten 'no name' bir isme döndü. Saat ismine bir türlü ikna olmayan yapımcı Timur Savcı, bugüne kadar görüştükleri 6 bin isim arasından 10 Kösem Sultan adayı belirledi.


Kösem Sultan dizisinde Bade İşçil, Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Hülya Avşar, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erkan Kolçak Köstendil, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy, Aslıhan Gürbüz da rol alacak. Oyuncu arayışlarında Bensu Soral, Sibel Kekilli ve Tuba Büyüküstün'ün isimleri sık sık gündeme gelmişti. Kulislerde Saat'in bölüm başı ücreti olarak 80 bin TL diretmesi yüzünden anlaşma sağlanamadığı da iddia ediliyor.


Kösem Sultan için en iyi adayları seçmek isteyen Timur Savcı, "Bizimkiler bunu aşağılayıcı bir şey olarak görüyor ama doğrusu da bu. Çok iyi oyuncular bile bazı projelere, bazı rollere oturmayabilir. Deneme çekimlerinde onların oyunculuğunu değil, projeye örtüşüp örtüşmediğine bakılıyor" demişti.


DENEME ÇEKİMLERİ SÜRÜYOR
HT Magazin'in haberine göre, 'Muhteşem Yüzyıl'da Meryemli Uzerli örneğinde olduğu gibi projeye tanınmamış bir isimle başlamak isteyen Savcı, yönetmen Zeynep Günay Tan'la 10 isim arasından Kösem'i belirlemeye çalışıyor. Deneme çekimlerinden sonuç alınamazsa daha önce anlaşılan Saat, Kösem Sultan olacak. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...