Konser öncesi hastaneye kaldırılmıştı: Simge Sağın'ın sağlık durumu belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Konser öncesi hastaneye kaldırılmıştı: Simge Sağın'ın sağlık durumu belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Dün gece vereceği konsere 15 dakika kala rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın son durumu belli oldu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparaki son durumu hakkında bilgi verdi.

İstanbul'da sahne almak üzere hazırlandığı esnada rahatsızlanan Simge Sağın, sevenlerini korkuttu. Sağlık durumu merak edilen Sagın, Instagram hesabından son durumu hakkında bilgi verdi. Viral enfeksiyon olduğunu söyleyen Sağın, "Şimdi evdeyim. Dinleniyorum, iyiyim. Mesajlarınız için çok teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

"DİNLENİYORUM İYİYİM"

Instagram hesabından son durumu hakkında bilgi veren Simge Sağın, "Herkese merhaba. Dün akşam konsere 15 dakika kala rahatsızlandım ve ne yazık ki konserimizi gerçekleştiremedik. Viral bir enfeksiyon varmış. Şimdi evdeyim. Dinleniyorum, iyiyim. Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Lütfen sizde dikkat edin. Sağlıkla kavuşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Konser öncesi hastaneye kaldırılmıştı: Simge Sağın'ın sağlık durumu belli oldu

HASTA YATAĞINDAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Hasta yatağından dün video paylaşan Sağın, "Bu akşam Vadistanbul Jolly Joker konserime çıkmama son 15 dakika kala inanılmaz bir mide bulantısı oldu. İstifra etmeye başladım. Şu an hastanedeyim. Gerçekten iyi değilim. Beni bilenler bile ne olursun sahneye mutlaka çıkarım. 6 Ocak'ta görüşmek üzere... Hepinizden özür diliyorum" demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...