Kobra Murat’ın gençlik fotoğrafları şaşırttı: Bu o olamaz!

Düzenleyen:
Kobra Murat’ın gençlik fotoğrafları şaşırttı: Bu o olamaz!

MAGAZİN Haberleri

Son dönemde sosyal medyada epey bir hayran kitlesine ulaşan Kobra Murat lakaplı fenomen Murat Divandiler’in gençlik fotoğrafları ortaya çıktı. Romanların Prensi olarak anılan Kobra Murat’ın eşiyle olan gençlik fotoğrafları görenleri şoke etti.

Renkli şahne şovları ve danslarıyla dikkat çeken ve Roman müziğinin en tanınmış isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olmuş servetiyle şaşırtmıştı.

MAL VARLIĞI ŞOKE ETMİŞTİ

Kobra Murat, “Emekliliğim yok, evlerim var. Kira gelirim var, onlar da çocuklarımın. İki tane daha evim, iki dükkanım var. Yaşlanırsam ben yine çorbayı kazanırım. Ben işten gocunmam ya da dükkanımda kostüm dikerim. Bulurum yani parayı..." demişti. Gecekonduda doğduğunu belirten Kobra Murat, “En büyük zenginliği, mutluluğu yaşadım. Şimdi her şeyimiz var” açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

Kobra Murat’ın gençlik fotoğrafları şaşırttı: Bu o olamaz!Kobra Murat'ın eşiyle olan düğün fotoğrafı...

DEĞİŞİMİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Kobra Murat adını kullanan Murat Divandiler, bu kez gençlik fotoğraflarıyla gündeme geldi. 3 çocuk babası olan Kobra Murat'ın gençlik yıllarında eşiyle birlikte çekilen fotoğrafları görenleri şaşırttı. Değişimi şaşkına çeviren Murat’ın fotoğraflarının altına kullanıcılar “Bu Kobra Murat olamaz” , “İnanmıyorum kesinlikle bu Kobra değil” şeklinde yorumlar yaptı.

Kobra Murat’ın gençlik fotoğrafları şaşırttı: Bu o olamaz!Kobra Murat'ın gençliğine ait fotoğraflar...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...