Kızları Mavi’nin kanser tedavisi gördüğünü açıklamışlardı… Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım sosyal medyadan isyan etti

Düzenleyen:
Kızları Mavi’nin kanser tedavisi gördüğünü açıklamışlardı… Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım sosyal medyadan isyan etti

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz hafta ünlü oyuncu Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'den herkesi üzen bir haber gelmişti. Oyuncunun ablası Gamze Erçel'in küçük kızı olan Mavi'nin kanser tedavisi gördüğü öğrenilmişti. Aylin Mavi’nin videolarının kullanılması ve sosyal medyada takipçi kazanmak adına yapılan bazı paylaşımlar baba Caner Yıldırım'ı kızdırdı.

Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin ailesi karnındaki şişlik belirtileri görünce küçük kızı doktora götürdü. Mavi’nin yapılan tetkikler sonucu kanser olduğu ortaya çıktı.

“MAVİ İLE İLGİLİ TEDAVİ SÜRECİNE BAŞLADIK”

Aylin Mavi’nin annesi sosyal medya hesabından 2,5 yaşındaki kızın sağlık durumu hakkında "Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz. İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi gayet iyi...” açıklamasında bulundu.

Gamze Erçel'in 2,5 yaşındaki küçük kızının babası Caner Yıldırım ise yapılan bazı paylaşımlardan rahatsız oldu. Yıldırım, Mavi’nin videolarını kullanarak dramatik cümle kuran bazı mecralara ve bu yolla takipçi kazanmak isteyen sosyal medyadaki kişilere ateş püskürdü.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Gamze Erçel’in eşi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir daha ailemize ait video ve görselleri kullanarak hassas bir konu olan sağlık durumu üzerinden dramatik cümle, müzik ve editlerle kamuoyunun dikkatini çekecek videolar ve görseller ile takipçi kazanmak adına paylaşım yapan sayfalar hakkında suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...