Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç'a çirkin 'Gamze Özçelik' iftirası! Açıklamasıyla öfke kustu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç'a çirkin 'Gamze Özçelik' iftirası! Açıklamasıyla öfke kustu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer’i Barış Kılıç, geçmişte adının geçtiği Gamze Özçelik davasının yeniden gündeme getirilmesi üzerine sosyal medyadan yazılı bir açıklama yaptı. Kılıç, söz konusu iddiaları çıkaranlara yargı yoluyla hesap soracağını belirtti.

Ünlü oyuncu Barış Kılıç, son dönemde sosyal medyada hakkında yazılan iftiralara tepki gösterdi. Kılıç, Gamze Özçelik’in başına gelen çirkin olayda adı geçince açıklama yaparak iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKMEKLE SUÇLANDI

2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç‘ın olduğu iddia edilmişti. Söz konusu iddialar yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, bu davaya gönderme yaparak Kızılcık Şerbeti’nin izlenmemesi ve oyuncu Kılıç’ın başarısının savunulmaması gerektiği yönünde paylaşımlar yaptı. 

BARIŞ KILIÇ’TAN AÇIKLAMA: HAKKIMDA YAZILANLAR KOCA BİR YALAN

Hakkında yazılanlara sinirlenen Kızılcık Şerbeti oyuncusu Barış Kılıç, X hesabından yazılı bir açıklama yaptı. Dizide Ömer Ünal karakterini canlandıran Kılıç açıklamasında “Arkadaşlar hakkımda yazılıp çizilenler tamamen koca bir yalandır. Lütfen itibar etmeyin. Çok aptalca ve çok üzücü gerçekten. Biraz edep. İlle de edep” dedi.

Çirkin iftiralara yargı yoluyla hesap soracağını belirten Kılıç, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bir gazetenin magazin ekinin yalan haberinden yola çıkarak hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım. Israrla anlamak istemeyenlere söylüyorum. Bu iddiaların hiçbiri doğru değildir. Yalan haberdir. Bilmeden iftira atıyorsunuz. Gerçekten yazık…”

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç'a çirkin 'Gamze Özçelik' iftirası! Açıklamasıyla öfke kustu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Engin 19 Eylül 2023 11:55

Gamze hn. a geçen gün bağdat caddesinde galip paşa camii nde rast geldim. Kime nerede rast geldiğiniz önemlidir. Kendisine gamze hn. Diye seslendim gayet tevazu ile karşılık verdi. Şimdi bu durumda iken bu konuyu gündeme getirmek ne kadar ayıp bir durum. O Allah ı bulmuş daha neyi kaybedebilir ki. Allah ondan ve arkadaşlarından razı olur inşallah

Sonraki Haber Yükleniyor...