Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı acı haberle yıkıldı: O kadar kötüyüm ki...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı acı haberle yıkıldı: O kadar kötüyüm ki...

MAGAZİN Haberleri

Son günlerin en çok konuşulan dizisi olan Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Feyza Civelek, dedesinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Civelek, "Senin elinde büyüdüm ben, baba yarısı oldun benim için... Nur içinde uyu... Seni çok özleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Son haftalarda ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve RTÜK'ten aldığı 5 haftalık 'yayın durdurma' cezasıyla gündeme gelen Kızılcık Şerbeti'nin sevilen oyuncusu aldığı acı haberle sarsıldı. Nilay karakteriyle fenomen olan oyuncu Feyza Civelek, dedesini kaybettiğini duyurdu.

Ünlü oyuncu, üzücü haberi sosyal medya hesaplarından bu sözlerle paylaştı:

"Demin dedemin vefat ettiği haberini aldım. O kadar kötüyüm ki, diyecek bir şey bulamıyorum. Senin elinde büyüdüm ben, baba yarısı oldun benim için... Nur içinde uyu... Seni çok özleyeceğim. Seni çok seviyorum canım dedem..."

Feyza Civelek'e sevenlerinden taziye mesajları yağdı.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı acı haberle yıkıldı: O kadar kötüyüm ki...

VERDİĞİ KİLOLARLA GÜNDEM OLMUŞTU

1995 doğumlu olan Feyza Civelek, ilk oyunculuk deneyimini Acemi Cadı dizisiyle yaşadı. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinde rol alan Feyza Civelek, adını Adını Feriha Koydum dizisindeki 'Lara' rolüyle duyurdu. Sonrasında ise Sol Yanım dizisinde rol aldı.

Civelek, verdiği bir röportajda sosyal medyada kilosu biraz fazla olan insanlara çok acımasız davranıldığına dikkat çekmişti. Kilo sebebiyle oyuncuların psikolojik şiddete uğradığını söyleyen Civelek, kiloluyken kendisine de travmatik yorumlar yapıldığını belirtmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...