Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i hastalığını paylaştı, takipçilerinden destek gecikmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i hastalığını paylaştı, takipçilerinden destek gecikmedi

MAGAZİN Haberleri

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti’nde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, sosyal medya hesabından zor zamanlar geçirdiğini belirtti. Uyku bozukluğu hastalıklarının yaygın bir türü olan insomnia’ya yakalandığını söyleyen Uzman’a takipçilerinden destek gecikmedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kiralık Aşk, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol alan ve şimdilerde Kızılcık Şerbeti’nde oynayan Müjde Uzman, sosyal medya hesabından hastalığını açıkladı. 

“UZAY BOŞLUĞUNDAYMIŞIM GİBİ HİSLER İÇİNDEYİM”

Takipçileriyle çektiği videoyu paylaşan oyuncu, saatlerdir uyumadığını belirterek “Mantıklı ve anlamlı cümleler kurmuşumdur umarım çünkü su altında ya da uzay boşluğundaymışım gibi hisler içindeyim doğal olarak. Neyse geçer, geçecek elbet. İlk insomniam değil sonuçta, sinir bozdu, zaten yeterince bozuk değilmiş gibi” ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i hastalığını paylaştı, takipçilerinden destek gecikmedi

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Ardından yeni bir paylaşım daha yapan Uzman, herkesin kendisine tavsiyeler verdiğini belirterek takipçilerine teşekkür etti. Ünlü oyuncu gelen mesajlarda da birçok kişinin bu durumu yaşadığını gördüğünü söyleyerek “Hepimize sabır, şifa, güç diliyorum. Geçecek, daha beteri olmasın. Mücadele etmemiz gereken zaten çok şey var” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...