Kızıl Goncalar Zeynep kim, gerçek adı nedir? Kızıl Goncalar'ın Zeynep'i Mina Demirtaş kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızıl Goncalar Zeynep kim, gerçek adı nedir? Kızıl Goncalar'ın Zeynep'i Mina Demirtaş kaç yaşında, nereli?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni dizi Kızıl Goncalar ilk bölümü ile FOX Tv’de izleyicisi ile buluştu. Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakteri dizi izleyicilerinin dikkatini çekti. Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran genç oyuncunun gerçek ismi ve hayatı merak konusu oldu. Peki Kızıl Goncalar Zeynep kim, gerçek adı nedir? Kızıl Goncalar'ın Zeynep'i Mina Demirtaş kaç yaşında, nereli? Mina Demirtaş kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kızıl Goncalar Zeynep kim, gerçek adı nedir? Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık Pazartesi günü Fox Tv ekranlarında ekran macerasına başladı. Kızıl Goncalar hem fragmanları ile hem de oyuncu kadrosu ve senaryosu ile günlerdir sosyal medyada gündeme oturdu. Dizi izleyicileri oyuncu kadrosu hakkında detaylı araştırmalar yapıyor. Genç oyuncu Mina Demirtaş’ın hayat verdiği Meryem’in kızı Zeynep  ise seyircinin dikkatini çekti. Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? sorusunun yanıtı aranıyor.  Zeynep rolünü üstlenen Mina Demirtaş hakkında bilgi almak isteyen izleyiciler  arama motorlarında Mina Demirtaş kimdir,kaç yaşında? sorgulatıyor.

KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR?

Kızıl Goncalar dizisindeki Zeynep Tezel karakteri Meryem’le Naim’in kızıdır, 16 yaşındadır. Hayatında hiç büyük şehir görmemiş, hiç okula gitmemiştir. İstanbul’a gelmek onun için yeni ihtimaller demektir.

İşte Kızıl Goncaların Zeynep’i Mina Demirtaş’ın biyografisi….

MİNA DEMİRTAŞ KİMDİR?

Mina Demirtaş, 2005 yılında doğmuştur. Şu anda 18 yaşındadır. Mina Demirtaş’ın İstanbul'da eğitimine devam ettiği biliniyor. Genç oyuncu Mina Demirtaş, oyunculuk kariyerine 2021 yılında "Akif" filmiyle adım atmıştır. Kabahat ve Beraber filmlerinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Mina Demirtaş son olarak FOX Tv’de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep Tezel rolünü oynuyor. Mina Demirtaş "mina_dmrts" kullanıcı ismi ile 388 takipçi sayısı bulunan Instagram hesabını kullanıyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...