Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için hazır

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için hazır

MAGAZİN Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ'u böyle tanımak mümkün değil yeni dizisi için farklı bir tarza girdiği görülen Kıvanç Tatlıtuğ son halini görenler şaşırıyor.

Yeni dizisi "Kurt Seyid ve Shura'da" farklı bir tarza girdi. Kıvanç Tatlıtuğ'u son haliyle tanımak mümkün değil. Oyuncuya dizide Okan Yalabık'ta eşlik edecek. Yeni diziye yeni imaj. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni bir diziye başlamak üzere olduğunu öğrendik. Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisi Kurt Seyid ve Shura için çalışmalara başladı. Sakal bırakan Kıvanç Tatlıtuğ, vitamin hapları almayı da ihmal etmiyor. nbsp;Kıvanç Tatlıtuğ'a yeni dizisinde ünlü isimler eşlik edecek. Muhteşem Yüzyıl'ın Pargalı İbrahim'i Okan Yalabıkta bunlardan birisi. nbsp;
YENİ DİZİ İÇİN İMAJ DEĞİŞTİRDİ
Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi Kurt Seyid ve Shura için sakal bıraktı. Nişantaşı'ndaki bir mağazada görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, vitamin destek hapları alarak kaslarını geliştirmek istiyor.
DİZİDE OKAN YALABIK'TA VAR
Kurt Seyid ve Shura adlı dizide, Kıvanç Tatlıtuğ'a, Muhteşem Yüzyıl'ın Pargalı İbrahim'i Okan Yalabık'ta eşlik edecek. Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, okan Yalabık gibi başarılı isimlerin rol alacağı dizi merakla bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...