Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebeklerinin adı belli oldu… ‘Kurt’ bebek geliyor

Düzenleyen:
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebeklerinin adı belli oldu… ‘Kurt’ bebek geliyor

MAGAZİN Haberleri

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Stil Danışmanı eşi Başak Dizer’in bebeklerini kucaklarına almaya sayılı günler kaldı. Ünlü çift doğuma kısa bir süre kala bebeklerinin ismini sonunda netleştirdi. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi belirlerken 2014 yılında rol aldığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinden esinlendiği öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer 2016 yılında nikah masasına oturdu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan çift, geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerinin müjdesini vermişti. İkili, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirtmişti.

ÇİFT AY SONUNDA KURT'U KUCAKLARINA ALACAK

İlk kez anne baba olma heyecanını yaşayan ünlü çift sonunda bebeklerinin ismine de karar verdi. Tasarımcı Başak Dizer, bu ayın sonunda Maslak'taki özel bir hastanede doğum yapacak. Çift ilk bebeklerine Kurt ismini verecek. 2014 yılında 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde 'Kurt Seyit' karakterini canlandıran Tatlıtuğ'un, çocuğuna isim verirken bu projeden esinlendiği iddia edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebeklerinin adı belli oldu… ‘Kurt’ bebek geliyorBaşak Dizer

KÜÇÜK KIVANÇ GELİYOR

44 yaşındaki Dizer, büyüyen karnıyla verdiği pozu Instagram hesabından paylaşmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan ismin son paylaşımı sosyal medyada gündem olmuştu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının ilgili gösterdiği fotoğrafa onlarca yorum gelmişti. Kullanıcılar “Küçük Kıvanç geliyor” şeklinde yorum yapmıştı.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...