Kıvanç Tatlıtuğ: Başak’la kendimi tam hissediyorum

Düzenleyen:
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak’la kendimi tam hissediyorum

MAGAZİN Haberleri

Bu yıl beşincisi düzenlenecek 'GQ Men Of The Year' töreninde ödül alacak isimler belli oldu. 'Yılın Adamı' ödülüne layık görülen ünlü oyuncu, eşi Başak Dizer ve alacağı ödül hakkında konuştu.

GQ dergisine röportaj veren Kıvanç Tatlıtuğ, milyonlarca hayranının düşüncesinin aksine mükemmel bir adam olmadığını belirterek, "Mükemmel olma isteği insanı mutsuz eder. Ben kusurlu ve ders almayı bilen bir adamım" dedi.

Ünlü oyuncu, eşi Başak Dizer’le ilgili ise "Bir hayatı, bir geleceği iki kişi yaşamaya başladığınızda; iki kişi bir olduğunuzda değişiyormuş meğer her şey. Nasıl diyeyim, ‘tam’ hissediyorum kendimi. Bu herkesin yaşayabileceği bir duygu değil ve yaşayabilenler çok şanslı. Ben çok şanslıyım. ‘Sevmek’ ve ‘güvenmek’ insana gökten bir paketin içinde gelmiyor. Sen bulabilirsen buluyorsun. Sevmek, hele ki güvenmek benim için çok zor. Bu yüzden çok kıymetli bir şey yaşıyorum ve onu sarıp sarmalıyorum. Yani aktörüm diye mutlu yuva hayali kuran bir adam olamaz mıyım?" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...