Kısmi felç geçiren Tuğçe Özbudak sevenlerinden dua istedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kısmi felç geçiren Tuğçe Özbudak sevenlerinden dua istedi

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu ve sunucu Tuğçe Özbudak, yaşadığı sağlık sorununu sosyal medyadan paylaştı. Ameliyata gireceğini belirten Özbudak, sevenlerinden dua istedi.

Bir dönem rol aldığı Adanalı dizisinde canlandırdığı Pınar karakteri ile yıldızı parlayan Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetiklerle gündeme geliyordu. Yüzündeki değişim sık sık haber olan Özbudak, katıldığı bir programda estetik yaptırdığını kabul ederek “Dolgu yaptırdıkça dudaklarım sürekli gözüme küçük görünüyor” demişti.

41 yaşındaki isim, son olarak yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme geldi. Kısmi felç geçiren ve bugün ameliyat olması planlanan isim, sağlık durumu hakkında Instagram hesabından bilgi verdi. 

Kısmi felç geçiren Tuğçe Özbudak sevenlerinden dua istedi

“BEN BUNU DA ATLAYACAĞIM”

Binlerce takipçisine seslenen Özbudak sevenlerinden dua istedi. Ünlü isim paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

“Bacağımdaki uyuşukluk sandığımızdan da ciddiymiş ve acil yarın sabah ameliyata alacaklar beni. Bir fıtık patlağı, sağ bacağımda %80 kuvvet kaybına sebep olmuş ve ayağımda kısmi felç oluşmuş. Arayan soran herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, ben bunu da Allah’ın izniyle atlatacağım inşallah.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...