Kısmi felç geçiren oyuncu Tuğçe Özbudak’tan haber var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kısmi felç geçiren oyuncu Tuğçe Özbudak’tan haber var

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Tuğçe Özbudak, bacağındaki uyuşukluk nedeniyle gittiği hastanede kısmi felç geçirdiğini öğrenmişti. Acil şekilde ameliyata alınan Özbudak, operasyon sonrası sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yıllar önce oynadığı Adanalı dizisindeki ‘Pınar’ rolüyle yıldızı parlayan Tuğçe Özbudak, kısmi felç geçirdi. Ameliyat edilen oyuncudan beklenen haber geldi. 

“DUALARINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN”

Daha önce yaptığı paylaşımda sevenlerinden dua isteyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bacağımdaki uyuşukluk sandığımızdan da ciddiymiş ve acil yarın sabah ameliyata alacaklar beni. Bir fıtık patlağı. Sağ bacağımda %80 kuvvet kaybına sebep olmuş ve ayağımda kısmi felç oluşmuş. Arayan soran herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Ben bunu da Allah'ın izniyle atlatacağım inşallah.”

Kısmi felç geçiren oyuncu Tuğçe Özbudak’tan haber var

GÜZEL GELİŞMELERİ PAYLAŞTI

Tuğçe Özbudak, operasyon sonrası sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Sevenlerine iyi haberi veren oyuncu hastane odasından yaptığı paylaşımda “Ameliyatım güzel geçmiş çok şükür. Stay strong (güçlü kal) Tuçi. Çok şükür bugün taburcu oluyorum. Ameliyatımı yapan değerli doktoruma ve hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bana çok iyi baktınız. İnşallah daha iyi olacağım. Yazan, soran, arayan ve yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...