Kimler yok ki… 2019 yılında çekilen ‘fenomenler masası’ fotoğrafı gündem oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kimler yok ki… 2019 yılında çekilen ‘fenomenler masası’ fotoğrafı gündem oldu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili başlatılan ‘kara para aklama’ soruşturmasının ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Lüks yaşamlarını paylaşmaktan çekinmeyen fenomenlerden bazılarının aynı masada olduğu eski bir fotoğraf ortaya çıktı.

Kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma gibi suçlardan hakkında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından diğer fenomenler de mercek altına alındı.

Pahalı arabalar, lüks tatiller, şaşalı evler… Türkiye, gösterişli hayatlar yaşayan sosyal medya fenomenlerini konuşuyor. Kısa süre içinde yüzlerce takipçiye ulaşan fenomenlerin bu ışıltılı hayatları yaşamak için parayı nereden kazandıkları ise merak konusu.

Kimler yok ki… 2019 yılında çekilen ‘fenomenler masası’ fotoğrafı gündem oldu

Engin Polat - Dilan Polat

HEPSİNİ İFŞA ETTİ

Fenomenlerin lüks yaşamlarını ifşa eden ve bazı bilgileri ortaya döken Alp Kılınç, ölüm tehditleri aldığını açıklamıştı. Son dönemde Nevra Bilem, Rabia Toprak, Şulemsi, Özlem Tayyar Öz gibi fenomenleri paylaşan Kılınç, aldığı tehditlerin ardından can güvenliğinden şüphe ettiğini açıklamıştı. 

X hesabından paylaşım yapan Alp Kılınç, “Bir yandan ölüm tehditleri alıyorum bir yandan paylaştığım kişiler 'mahkemeye veriyoruz' diye stroyler atıyor. Diğer yandan kocaları mafyalara arattırıyor ailemi ve beni taciz ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

“FOTOĞRAFIN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ HERKESİN GÜZELLİK MERKEZİ SAHİBİ OLMASI”

Kılınç, bugün yaptığı yeni bir paylaşımla da adından söz ettirdi. Fenomenlerin bir arada olduğu eski bir fotoğrafa hesabında yer veren isim altına ise “Bu gördüğünüz fotoğraf, sürekli üstüne bastırarak söylediğim tarihlerden çok kısa bir süre önce paylaşılmış bir kare (Kasım 2019). Bu fotoğrafın en önemli özelliği, bu karede bulunan herkesin güzellik merkezi sahibi olup şubeleşip, Dubai-Gürcistan-Türkiye arası gidip gelmeleri” notunu düştü.

KURTLAR SOFRASININ DİKKAT ÇEKEN İSMİ EYLÜL ÖZTÜRK

Paylaşımında fenomen Eylül Öztürk’e işaret eden Alp Kılınç, Öztürk’ün Florya’da birçok villası, Amerika’da ise peşin parayla alınan birçok dairesi olduğunu iddia etti:

“Kurtlar sofrasındaki en büyük dikkat çeken isim “Eylül Öztürk.” Pasta o kadar büyük ki kadın Amerika’dan peşin parayla 11 tane daire aldı. Türkiye’de, Florya’da sayısını bilmediğimiz mal varlığı ve villaları var. Asıl sorum şudur ki, Kurtlar sofrasındaki son akşam yemeğini yedikleri ev kime ait? Bu insanlar o yemekten sonra kimin parasını kullandı? Bu insanların bir çoğunun eğitim ve okul hayatı yok. Para hesabı bile yapamıyorlar. Dikkat edilmesi gereken en önemli yer ise bunlar sahip oldukları hiçbir gayrimülkü kendi üzerlerine yapmayıp yakın akrabalarının üzerine yaptırması.”

Kimler yok ki… 2019 yılında çekilen ‘fenomenler masası’ fotoğrafı gündem oldu

Barış Kenan Özkan  - Eylül Öztürk

Sosyal medyada kısa sürede yayılan gönderiye onlarca yorum geldi. Kullanıcılar “Bütün dolandırıcılar toplanmış” , “Dolandırıcılar ligi” , “Hepsi teker teker incelenmeli” gibi yorumlar yaptı.

Kimler yok ki… 2019 yılında çekilen ‘fenomenler masası’ fotoğrafı gündem oldu
Karede Dilan Polat, Engin Polat, İlke Elagöz, Yasemin Yiğit, Murat Yiğit, Yavuz Selim Korkut, Tolunay İleyda Topal, Nez Demir, Eylül Öztürk gibi birçok fenomen isim bulunuyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...