'Kim Milyoner Olmak İster'de şok! İlk soruda veda etti

Düzenleyen:
'Kim Milyoner Olmak İster'de şok! İlk soruda veda etti

MAGAZİN Haberleri

Sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın yaptığı, Atv'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan 38 yaşındaki akademisyen ve Harvard Üniversitesi'nde eğitim alan Erman Gören'in, ilk soruda elenmesi şaşkına çevirdi.

Bir arkadaşının ısrarı üzerine 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına başvurduğunu belirten Erman Gören, ilk soruda elenerek büyük şok yaşadı. İstanbul Üniversitesi Eski Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan ve bir sene Harvard Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde araştırma için bulunan 38 yaşındaki akademisyen, 250 bin TL kazanmayı hedeflediği yarışmadan eli boş dönmek zorunda kaldı.

"NEDEN BÖYLE ÇİÇEK OLSUNLAR Kİ?"

"Öğretmen, öğrencilerinden çiçek olmalarını istediğinde öğrenciler hangisini yapıp ses çıkarmadan dururlar?" sorusuna Erman Gören, doğru cevap olan "Kollarını göğüste bağlayıp" yerine "Tek ayak üstünde durup" cevabını verdi. Elendiğini anlayında büyük şaşkınlık yaşayan yarışmacı, "Çok garip geldi soru. Neden böyle çiçek olsunlar ki? Hiç böyle bir şey duymadım. Sadece  bir metaforu soruyorlar sandım. Çiçeklerin tek ayağı olduğu için bu cevabı verdim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...