Kim Milyoner Olmak İster’de milyonları güldürmüştü… Genç yarışmacı depremde hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Yaklaşık bir ay önce Kim Milyoner Olmak İster’e katılan yarışmacı Simay Atlı’dan acı haber geldi. Depremde Kahramanmaraş’ta bulunan genç kız, ailesiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin üzerinden 17 gün geçti. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremde, bir ay önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Simay Atlı’nın da vefat ettiği ortaya çıktı.

ANNE KIZ ENKAZ ALTINDA KALDI

Şehirde yerle bir olan Penta Park Sitesi’nde oturan Simay ve annesi Serap Atlı, enkazın altında kaldı. Beton yığınları arasında kalan anne kızın hayatını kaybettiği öğrenildi. Birçok kişiye mezar olan binanın müteahhidi Mesut Başkır ise geçtiğimiz günlerde Yunanistan’a kaçarken tutuklandı.

SEMPATİK TAVIRLARI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Simay Atlı, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sempatik tavırlarıyla dikkat çekmiş, verdiği cevaplarla da milyonları güldürmüştü.
Psikoloji öğrencisi olan 21 yaşındaki Atlı, yarışmaya ablası ile birlikte katılmıştı. 5 bin lira değerindeki 4’üncü soruya kadar gelen Simay, verdiği yanlış cevap sonrasında yarışmaya veda etmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...