Kenan Işık sağlık durumu nasıl? Kenan Işık komadan uyandı mı? İşte Kenan Işık'ın son durumu...

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Kenan Işık sağlık durumu nasıl? Kenan Işık komadan uyandı mı? İşte Kenan Işık'ın son durumu...

MAGAZİN Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Türkiye’nin en sevilen isimlerinden birisi olan Kenan Işık yıllardır komada. Kenan Işık’ın tekrar gündeme gelmesi ile arama motorlarında “Kenan Işık sağlık durumu nasıl? Kenan Işık komadan uyandı mı?” sorularının cevaplarını araştırmaya başladılar. İşte Kenan Işık’ın son hali…

Kenan Işık oyunculuk, gazetecilik ve sunuculuk gibi birçok alanda yer alan son olarak “Kim 500 bin İster” yeni adı ile “Kim Milyoner Olmak İster” programı ile daha çok kendini sevdiren Kenan Işık hakkında sevenleri sürekli olarak merak içerisindeler. Kenan Işık’ın tekrar gündeme gelmesi ile sevenleri arama motorlarında “Kenan Işık sağlık durumu nasıl? Kenan Işık komadan uyandı mı?” gibi soruların cevaplarını araştırıyorlar.

KENAN IŞIK NE KAZASI GEÇİRDİ?

 Kenan Işık 21 Mart 2014 tarihinde spor sonrasında saunada fenalaşarak dengesini kaybetti ve kafasını yere çarparak beyin kanaması geçirdi. Bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede 4 saatlik bir ameliyatın sonunda hayati tehlikesi olduğu söylendi. Olaydan sonra bir süre komada kalan Kenan Işık tedavisi yaklaşık 9 yıldır evinde devam ediyor. Sağlık durumu ile ilgili belli aralıklarla ailesi kamuoyunu bildiriyor.

Kenan Işık sağlık durumu nasıl? Kenan Işık komadan uyandı mı? İşte Kenan Işık'ın son durumu...

KENAN IŞIK SAĞLIK DURUMU NASIL?KOMADAN UYANDI MI?

Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili ailesi ve arkadaşları belli aralıklarla açıklamalarda bulunuyorlar. Sanatçının sağlık durumu ile ilgili son olarak Ozan Zeybek açıklama yapmıştı. Ozan Zeybek yaptığı açıklamada “Bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor.ifadeleri kullandı.

Kenan Işık’ın eşi Beril Işık’ta "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı" dedi.

KENAN IŞIK NEDEN GÜNDEM OLDU?

Kenan Işık sağlık durumu nasıl? Kenan Işık komadan uyandı mı? İşte Kenan Işık'ın son durumu...

Kenan Işık’ın gençlik ve oyunculuk dönemine ait fotoğraflar sosyal medyada yayınlanmaya başlayınca Kenan Işık tekrar gündem oldu. Gündem olmasının ardından Kenan Işık’ın sevenleri Kenan Işık’ın sağlık durumunu merak etmeye başladılar. Kenan Işık’ın ailesi ve arkadaşları yaptıkları açıklamalarda Kenan Işık’ın durumun aynı olduğunu ve bir değişiklik olmadığını açıkladılar.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...